10 dolog, ami taszítja tőled a boldogságot!

A boldogság nem egy állandó dolog, olyan nincs, hogy minden percben, és egész életében boldog legyen valaki. Meg kell dolgozni azért, hogy boldogok legyünk, tudatosan tennünk kell, hogy jól érezzük magunk a bőrünkben, és a világban.

Az alábbi dolgok akadályozzák, hogy boldogok legyünk, iktassuk ki ezeket az életünkből.

1.

Mondjunk le arról, hogy állandóan a saját igazunkat bizonygassuk. Semmi szükség arra, hogy másokat meggyőzzünk, és a saját álláspontunkra állítsuk őket. Mindenki másképp látja a világot, ha nem megy, ahogy mi elképzeltük, próbáljuk meg másképp szemlélni.

2.

Ne próbáljunk meg mindent irányítani. Az életünkben az emberek, dolgok, és események meghatározott okkal jönnek-mennek. Semmi sem véletlen, éppen ezért nem tudjuk irányításunk alá vonni a történéseket. Ha mindig irányítani akarunk, az sok stresszt, és számos kellemetlen pillanatot fog eredményezni.

3.

Ne vádaskodjunk mások felett. Mindenki a saját belátása szerint cselekszik, senki fölött nem mondhatunk ítéletet, és a véleményünk csak akkor számít, ha azt kikéri valaki. Mindenkinek a saját felelőssége, hogy hogy él.

4.

Ne árasszunk el másokat negatív érzésekkel. Ne ítélkezzünk, ne kritizáljunk, ne panaszkodjunk, ne szidjunk, ne díszelegjünk az áldozat szerepében. Inkább legyünk megértőek, és árasszunk szeretet.

5.

Ne panaszkodjunk! Mindenkinek megvan a saját problémája nap, mint nap, de ha találkozunk valakivel, akkor az nem egy jó lehetőség arra, hogy végre rázúdítsuk a problémáinkat. Inkább merítsünk belőle erőt, töltődjünk fel.

6.

Legyünk önmagunk! Ne próbáljunk átverni másokat azzal, hogy mindig olyan arcunkat mutatjuk, ami szerintünk kedvező lenne az illetőnek. Vállaljuk önmagunk, véleményünket, és cselekedeteinket.

7.

Ne féljünk a változásoktól! Az élet elkerülhetetlen tartozéka a változás. Semmi sem állandó, minden új dolog a fejlődésünket szolgálja. Merjünk nekifogni új dolgoknak, haladjunk előre felemelt fejjel.

8.

Ne címkézzünk! Ne címkézzünk fel előre eseményeket, embereket anélkül, hogy mélyrehatóbban megismernénk őket.

9.

Ne nosztalgiázzunk a múltban! Próbáljunk meg mindig a jelenben élni, és ne rágódjunk mindig azon, ami már elmúlt. Azon nem tudunk változtatni, egyedül a jelen pillanat teljes megélése okozhat örömet.

10.

Ne féljünk! A félelem megbénít, nem hagy cselekedni, és nem hagyja, hogy előre lépjünk az életben!

tudasfaja.com


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL