10 érdekesség a 40 feletti nőkről, amikről talán ők maguk sem tudnak

10 érdekesség a 40 feletti nőkről, amikről talán ők maguk sem tudnak

Sokaknak feltűnhetett már, hogy a 40 felett járó nők közül sokan milyen kiegyensúlyozottak, magabiztosak, és elégedettek. Ahogy telik az idő, a nők többsége egyre inkább megtalálja helyét a világban, ennek köszönhetően pedig kevesebbet stresszelnek, és ragyogóan széppé válnak – írja a tudasfaja.com.

Íme tíz tulajdonság, amely egy kiegyensúlyozott 40 feletti nőt jellemez:

1. Stílusosak

Szinte bármilyen ruhát viselnek, mindegyikben remekül néznek ki. Az évek során megtanulták, mi áll nekik jól, így véletlenül sem követnek el öltözködési, vagy divatbakit. Azonban nőiségük, szépségük nem a rajtuk lévő ruhákban rejlik, hanem a kisugárzásukban, és ezzel ők is tisztában vannak.

2. Szépek

Ez az az életszakasz, amikor a nők kiteljesednek, és minden szempontból “beérnek”. Ilyenkor a legszebbek, szinte ragyognak, és ez másokra is hatással van. 40 felett a nők többsége elfogadja testét olyannak, amilyen, ezért önbizalmuk is megnő.

3. Odafigyelnek magukra

A 40 feletti nők legtöbbje igyekszik tudatosan élni, karbantartani magát testileg és lelkileg egyaránt. Nem esznek ész nélkül össze mindent, sokan kerülik a késő esti nassolást. Az edzőtermekben is sokukkal találkozhatunk, ennek, és az egészséges táplálkozásnak is köszönhetik szépségüket.

4. Nagyon kíváncsiak

Egy folyamatos tanulási vágy él bennük, kíváncsiak az új dolgokra, rajzolni, énekelni, festeni, táncolni, sízni, blogot írni, szörfözni, főzni tanulnak. Szeretik kipróbálni magukat sok különböző területen.

5. Megélik az érzelmeiket

Már nem taktikáznak, nem zárják magukat burokba, ugyanis tudják, hogy sokkal jobb nyílt lapokkal játszani az életben. Barátságosak, és nyitottak. Ha nevetniük kell, nevetnek, ha sírniuk kell, sírnak. Felvállalják érzelmeiket.

6. Aktív életet élnek

40 felett a nők már tudják, hogy mire van szükségük valójában, és csak ezekkel a dolgokkal foglalkoznak. A belülről jövő életszeretetük nagyon vonzó mások számára.

7. A jelennel foglalkoznak

Megélik a pillanatot, és nem jellemző rájuk a halogatás. Tudnak priorizálni, ezért feladataikkal megfelelő ütemben haladnak.

8. Ismerik a belső énünket

Tudják, hogyan figyeljenek befelé, 40 éves korukra rájönnek, hogy a lelki egyensúly fenntartása is kiemelt fontosságú. Sokan közülük ismerik a helyes légzés technikáját, és nem csapják be önmagukat.

9. Tudják, mik a legfontosabb dolgok az életben

Tisztában vannak vele, hogy kik és mik a legfontosabbak számukra. Jól szűrik ki, melyik információ fontos, és melyik nem. Értékelik a színek, az illatok, az együtt töltött idő, és az érintések fontosságát.

10. Újra hisznek

Mire ebbe az életkorba lépnek, már sok mindenen túl vannak, így újra tudják értelmezni életüket. (Újra) megtanulnak hinni, életszemléletük pozitívabb lesz, mint valaha.


forrás: https://ketkes.com/10-erdekesseg-a-40-feletti-nokrol-amikrol-talan-ok-maguk-sem-tudnak/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL