10 negatív beidegződés, ami miatt nem úgy működik a Vonzás Törvénye, ahogy azt TE szeretnéd!

Miért nem működik nálam a vonzás törvénye? Sokan már ezzel a kérdéssel egy frusztráló lelkiállapotot teremtenek magukban, hiszen úgy érzik, hogy az életükben nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt elvárnák, és ez rossz. Vannak olyanok is, akik heteken keresztül igyekeznek a jó dolgokra összpontosítani, bevonzani azokat, de valami miatt mégsem sikerül.

A reményt nem szabad feladni, és végképp nem szabad a következőkre gondolni, ha nem működik a vonzás törvénye:

„Lehet, hogy a kiváltságosoknak jön be a vonzás törvénye, és én nem tartozom közéjük.”
„Már biztos, hogy engem csak kudarc ér az életben.”
„Tudtam, hogy nem fog működni, de legalább megpróbáltam.”
„Olyan egy idióta vagyok, persze, hogy nem sikerülhet semmi.”
„Teljesen biztos vagyok benne, hogy Isten utál.”

Ha ezektől a negatív gondolatoktól képesek vagyunk megszabadulni, máris sokat tettünk az ügy és saját magunk érdekében. Van egy jó hír is: a vonzás törvénye mindenkinek működik, még neked is, nincs kivétel, csak meg kell találni azt az energiatípust, amellyel aktiválható a vonzás törvénye.

Íme, 10 praktika, amely ebben segít.

1. Lengedezés

Lehet, hogy nem vagy túl igényes, de azzal tisztában vagy, hogy mire vágysz, mi lenne az a dolog, amelynek örülnél, amely jobbá, könnyebbé tenné az életedet. Az Univerzum nem fog megadni neked egy olyan „valamit”, amitől jobban fog menni a sorod, hanem pontosan arra ad majd lehetőséget, amire konkrétan vágysz. Ezért az első feladat az, hogy próbáld meghatározni, hogy mire van szükséged, hol, milyen területen lenne szükség a segítségre, a megoldásra. A legapróbb részleteket is jegyezd fel, és koncentrálj azokra, és ezt mindennap olvasd fel magadnak, hogy bevésődjön a tudatodba.

2. Méltatlanság

Valóban úgy gondolod, hogy megérdemled mindazt, amit az előző pont javaslatára felírtál a listádra? Mi tesz annyira különlegessé téged, hogy megérdemled a kitűnő egészségi állapotot, a magas jövedelmet és boldogságot? Nem tudod, hogy mit válaszolj? Akkor nem árt, ha tudod, hogy ha addig, amíg nem fogod fel, hogy milyen különleges ember vagy, fennáll annak a lehetősége, hogy szembefordulsz azzal, amit az Univerzum már megadott, vagy ezután szeretne adni. Bízz önmagadban, és szeresd azt, amilyen vagy, és másokkal szemben is így nyilvánulj meg.

3. Bizalmatlanság

Már kiskortól kezdve megmondják, hogy hogyan kell viselkedni, milyen normákat, szabályokat kell megtanulni. És ezzel már el is ültették annak a csíráját, hogy mindig valami rossz fog bekövetkezni az életben, ami végtére is igaz, csak ezzel szemben egy sor pozitív dolog is történik, amire már nem jut kellő figyelem, így a negatív, visszahúzó erők maradnak túlsúlyban. Fordíts a helyzeten, és gondolj arra, hogy az Univerzumtól csak jó dolgokra számíthatsz.

4. Kétely

Sokan kételkednek önmaguk erejében, határozottságában, így a vonzás törvényével kapcsolatban sem igyekeznek mindent megtenni, mert azt gondolják, hogy ha esetleg nem sikerül, akkor kevésbé lesznek csalódottak. De hogy sikerülhetne bármi is, ha nem teszünk meg mindent annak érdekében? Ne kételkedj, mond ki, vizualizáld, hogy mire vágysz, és a lehetőség ajtaja szép lassan kinyílik előtted.

5. Bizonytalanság

Bármennyire is vágysz valamire, ha nem hiszel benne, hogy megvalósul, nem is fog bekövetkezni. Ennyire egyszerű. Az is lehetséges, hogy óriási célt tűztél ki magadnak, amit rövid időn belül valóban képtelenség megvalósítani. Ha van egy álmod, vegyél elő egy papírt, és írj rá 10 érvet, ami arról szól, hogy miként érheted el a célodat, teljesítheted az álmodat.

6. Kettőség

Nem lehet egyszerre boldog, gazdag és szomorú, nincstelen az ember. Ez a szép az életben. Ha betegek, sikertelenek és szegények vagyunk, igyekezzünk mindennap ezek ellenkezőjére gondolni. Nem lesz egyszerű, de csak így mozdulhatunk ki a holtpontról, és csak ekkor lehet részünk örömökben, sikerben, és egészségben.

7. Félelem

Lehet, hogy valami jóra, örömtelire vágysz, de ugyanakkor félsz is, ha az életed kerekebb, teljesebb lesz, mert például ott van az egyik legnagyobb visszatartó erő: a környezetnek való megfelelés, hogy mit szól a szomszéd, a rokonság. Ha ezen nem változtatsz, nem fogod élvezni az életet. Írd le egy darab lapra, hogy te nem félsz és nem érdekel az, hogy mások mit gondolnak, ez a te életed, a te döntésed, és örüljél neki.

8. Intenzitás

Törekedj mindig a jóra, minél erősebben koncentrálj arra, hogy mit szeretnél jobbá tenni az életedben, kiknek szeretnél örömet okozni, segíteni. Minél többet gondolsz a pozitív dolgokra, annál intenzívebbé válnak a boldog pillanatok, a jó dolgok. Igyekezz mindennap lazítani, meditálni, minél hosszabb ideig tudod ezt az állapotot fenntartani, annál sikeresebb lesz a számodra fontos dolgok bevonzása, megvalósítása.

9. Frusztráció

A frusztrációval még több feszültséget, kellemetlen érzést vonzunk be. Inkább higgadj le, és küldj olyan üzenetet az Univerzumnak, amelyben a jó energiák közvetítésére kéred, ezáltal bevonzva a pozitív előjelű életmódbeli változásokat.

10. Türelmetlenség

Akik nem értik, hogy miért nem működik számukra a vonzás törvénye, nagy a valószínűsége annak, hogy nem fektettek be kellő időt abba, hogy a változás bekövetkezzen. Türelmesnek kell lenni, hiszen a kétségbeesés érzése rányomja a bélyegét a dolgok működésére, így nem fog bekövetkezni az, amit oly nagyon szeretnénk. Ha kismértékben is, de történnek változások, ezeket vegyük figyelembe, és legyünk türelmesek.

innen: http://blog.xfree.hu 


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL