10 tipp a sikeres 10 Milliószoros napra!

10 tipp a sikeres 10 Milliószoros napra!

A tibeti nagy buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván. Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. A hangsúly a minden teremtésen van, azaz a pozitív, teremtő,segítő, építő energiák éppolyan erősek, mint a negatív megnyilvánulásaidnak a következményei. Ezért szeretnék neked most 10 tippel segíteni, hogy sikeres 10 milliószoros napod legyen.

1. Készülj fel!

A 10 milliószoros napokra érdemes felkészülnünk. A legjobb, ha már eleve a naptáradba van írva, hogy mikor lesz 10 milliószoros nap az évben. Ebben az évben a mai napon kívül (07.16) a következő és egyben 2018 utolsó 10 milliószoros napja október 30-án lesz.

2. Tisztítsd meg a gondolataidat!

Fontos, hogy a 10 milliószoros napokon tiszta és pozitív elmével kezdj neki a teremtésnek. Ezért a legjobb, ha aznap reggel, vagy előző nap este kitakarítod a negatív gondolatokat az elmédből. Ennek a legjobb módja, minden negatív és kellemetlen élményt összegyűjteni egy lapra, majd pedig megköszönve az életünkbe lévő segítségüket, szeretettel elengedni őket, a papírt pedig elégetni.

3. Zárd le, amit le kell zárnod!

Ez összefügg az előző ponttal. Nagyon fontos ugyanis, hogy azokat a dolgokat, amelyekről úgy gondoljuk, hogy el kell engedni, le kell zárni, fantasztikus segítő erővel tehetjük meg ezen a napon. Gondold tehát, mi az, ahol fel kell már tenni az I,re a pontot és tedd is meg.

4. Adj hálát!

Ez nem csak a 10 milliószoros napokon remek módszer, de mivel ezen a napon megsokszorozódnak az energiák, érdemes egy hatalmas pozitív löketet adni az egész napunknak. Írj fel legalább 10 olyan dolgot, amiért hálás vagy az életedben, és adj értük őszinte hálát.

5. Légy tudatos!

Ezen a napon igazán fontos, hogy megtanulj a jelenben lenni, hiszen az energiák és a pozitív változások, most, a jelenben működnek csak. Örülj tehát miden pozitív dolognak, amely a mai nap garantáltan megtalál.

6. Meditálj!

A fenti pontot segíti egy remek meditáció, amelyet legegyszerűbben akár a YouTube-ról is beszerezhetsz, de akár saját meditációt is bevethetsz, amikor például csak a légzésedre és önmagadra figyelsz legalább 10-15 perc erejéig.

7. Használd ki a lehetőségeket!

A 10 milliószoros napok, teremtő napként is szolgálnak, így fontos megvizsgálnod a veled szembe érkező lehetőségeket. Hinned kell abban, hogy ezen a napon érkező ajánlatok, élethelyzetek stb. a te fejlődésedet szolgálják.

8. Higgy benne!

Ez bizony egy külön pontot érdemel, hiszen fontos, hogy a pozitív változásokba vetett hited ezen a napon ténylegesen jelen legyen az életedben. Adj magadnak egy esélyt, hogy elkezd az életedet egy pozitív irányba terelni. A boldogság neked is jár.

9. Tervezz!

10 milliószoros napon tétlenkedni és csak várni a csodát, a legnagyobb hiba,amit elkövethetsz. Ehelyett javaslom, hogy kezdj el tervezni, hogy mit is akarsz elérni az életedben és ehhez kérd a 10 milliószoros nap energiáit és segítségét.

10. Légy pozitív!

A legfontosabb pedig, hogy a pozitív dolgoknak adj energiát, hiszen ezek a mai napon 10 milliószoros erőkkel hatnak. Íme egy-két pozitív energiával feltöltött mantra, amelyet te is használhatsz :

 • Azt választom, hogy mindennap jól érzem magam a bőrömben.

 • Elengedem a múltat és megbocsátok magamnak.

 • Erőfeszítések nélkül megteremtem magamnak az életet.

Végül pedig a személyes kedvencem, amelyet jó szívvel ajánlok : Hoztam egy döntés, hogy ettől a pillanattól kezdve, csak olyat mondok, gondolok és teszek, ami számomra hasznos és boldogságot hoz az életembe.

+ 1 tipp : Vigyél örömöt más életébe is!

Érdemes más személyek életébe is örömöt és vidámságot csempészni a mindennapokban, és ez különösen igaz egy 10 milliószoros napon. Oszd meg tehát ezt a bejegyzést ismerőseiddel is, és segítsd őket hozzá egy pozitív, boldog élethez. Bizonyára te is tudod, hogy ezt a rengeteg pozitív dolgot, amit átadsz, többszörösen fogod visszakapni.

10 milliószoros napok 2018-ban

 • 2018. március 2.

 • 2018. május 29.

 • 2018. július 16.

 • 2018. október 30.

10 milliószoros napok 2019-ben

 • 2019. február 19.

 • 2019. május 18.

 • 2019. július 6.

 • 2019. november 18.

10 milliószoros napok 2020-ban

 • 2020. március 9.

 • 2020. június 5.

 • 2020. július 24.

 • 2020. november 7.

Life Advisor

További írásaimat a pozitivitás és motiváció forrásáról, inspirációval és működő tanácsokkal lifeadvisor.blog.hu weboldalon olvashatod. Csatlakozz Facebook oldalunkhoz is!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL