11 fájdalom, amely valamilyen érzelmi problémához köthető

A fájdalomnak különböző típusai vannak, amelyeknek első fázisa az energia, a második a felfogás, a harmadik típus pedig a megnyilvánulás. Minden egyes funkció testünk egy adott érzelméből származik.

Ha hosszabb ideig nem sikerül megszabadulnunk bizonyos fájdalmaktól, érdemes a dolgok mögé nézni és megpróbálni másképp meggyógyítani önmagunkat, vagyis az érzelmeinket a helyükre rakni. Lássunk 11 olyan fájdalmat, amely mögött érzelmi probléma lapul:

1. Izomfájdalom

A kihívásokkal szembeni félelem, probléma az életünkben. Munka, valamint erős fizikai megterhelés után is érezhetünk ilyen fájdalmat, de sok esetben a lelki okok, az előttünk álló feladatok okozzák a fájdalmat.

2. Fejfájás

Nagyon károsan hat az egészségre. Ez a típusú fájdalom akkor jelentkezik lelki okokból eredően, ha elveszítjük a döntési képességünket és az életünk káosszá válik. Mindössze pihenésre és kikapcsolásra van szükségünk.

3. Nyak fájdalom

A lelki hátterét az okozza, hogy nem sikerült megbocsátanunk bizonyos embereknek az életünkben. Meg kell tanulnunk elengedni a dolgokat, hogy azok ne nyomják tovább a vállunkat és ne hordozzuk magunkkal a terhet.

4. Fogíny fájdalom, gyulladás

A rossz döntések okozzák ezt a típusú fájdalmat. Nem vagyunk még felnőve ahhoz a döntéshez, amelyet meghozunk, ehhez a feladathoz még fel kell nőnünk.

5. Váll fájdalom

Túl sok elfojtott érzelem él bennünk, amelyet nem vagyunk képesek feldolgozni és elengedni. Ide értendőek a negatív érzelmek főként, amelyek fájdalom formájában jelentkeznek később. Okozhatja a rossz emberekkel való együttélés is.

6. Hasi fájdalom

Leggyakrabban a stresszes életet élő emberek tapasztalhatnak ilyen fájdalmat, akik a folyamatos megterhelés mellett nem táplálkoznak rendszeresen és emiatt felborítják szervezetük egyensúlyát. A kulcs a stresszmentes életben rejlik.

7. Hátfájás

Az érzelmi támogatás hiányát jelzi. Az emberek felől nem kapunk elég támogatást és szeretetet, inkább a negatívizmust érezhetjük felőlük.

8. Derékfájdalom

A túl sok aggodalom és a pénzügyi helyzet hanyatlása okozhat ilyen problémát. Ha megpróbálunk nyugodtabban állni a dolgokhoz, sokféle téren rendeződhet az életünk, minden a pozitív gondolkodás eredménye.

9. Könyök fájdalom

A változások előtti stressz és bizonytalanság okozza ezt a típusú fájdalmat. Meg kell próbálni lazítani és kompromisszumot találni a dolgok között és előrébb helyezni a fontosabb dolgokat.

10. Kéz fájdalom

Nem a legjobb emberekben bízunk és nem a legjobb embereket tekintjük barátainknak. Kissé változtatni kell a kapcsolatainkon és szortíroznunk kell azokat az embereket, akik rossz hatással vannak az életünkre.

11. Térd fájdalom

Nagyon kevés időt szánunk önmagunkra és csak a munkával vagyunk elfoglalva. Nem szabad elhanyagolni magunkat, mindig, minden esetben a saját boldogságunkat kell előtérbe helyeznünk.

Szerző: tudasfaja.com


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL