11 jel, ami arra utal, hogy egy különleges személy éppen rád gondol

11 jel, ami arra utal, hogy egy különleges személy éppen rád gondol!

Van valami varázslatos két ember kapcsolatában, amely elég erős ahhoz, hogy ne szakadjon meg. Még akkor is sokat gondolsz erre a személyre, ha a távolság vagy az elfoglaltság elválaszt titeket egymástól.

Ez egyaránt lehet valaki, aki iránt erős romantikus érzelmeket táplálsz, vagy egy nagyon közeli barát, aki fontos helyet foglal el a szívedben. Bárki is legyen az illető, nem tehetsz róla, de a gondolataid időről-időre visszaterelődnek hozzá.

Tűnődtél már el azon, vajon rád gondol-e valaki hasonlóképpen? Ha nem vagy jelen valahol, vajon te is gyakran jársz az illető fejében? Két egymáshoz szorosan kötődő személy kapcsolata és érzelmi energiái hihetetlen köteléket hozhatnak létre, és ha tudod, mire kell odafigyelned, te is érzékelheted ezt a köteléket. Ezek a mindennapos, apró jelek elárulhatják, ha valaki éppen rád gondol. Te hányat tapasztalsz közülük rendszeresen?

1. Fizikai kapcsolat

Ez egy olyan jel, amelyet gyakrabban társítanak egy spirituális lény jelenlétéhez, de néha azt is konkrét, fizikai benyomásként érzékelheted, ha egy másik személy éppen rád gondol.

Ez az érzés többféleképpen megnyilvánulhat: mintha egy kéz érintené a válladat, megsimogatná az arcodat, vagy megérintené a kezedet.

2. Égő fülek vagy arc

Ha azt tapasztalod, hogy a füled vagy az arcod minden magyarázat nélkül kivörösödik, vagy melegebbnek tűnik, azt jelenti, hogy valaki éppen rád gondol.

Mit gondolhatnak éppen? Az égő fülcimpa azt jelzi, hogy tetszel valakinek, vagy valamilyen más, pozitív érzéssel gondol rád, az égő arcról ellenben azt tartják, annak a jele, ha valaki agresszióval, rosszindulattal gondol rád.

3. Csuklás

Azt mondják, hogy ha váratlanul csuklani kezdesz, az nem csupán azt jelzi, hogy valaki rád gondol, hanem azt is, hogy negatív, mérgező gondolatokat táplál az irányodban.

Ezt az érzést leggyakrabban azzal hozzák kapcsolatba, hogy valaki panaszkodik rád a hátad mögött.

4. Kellemetlen érzés, miközben eszel

Ha valaki negatív módon gondol rád, például kritizál téged, vagy panaszkodik rád, az fizikai feszültséget okozhat a testedben. Ez a feszültség általában nagyon halvány, viszont, ha éppen eszel, érezheted a torkodban.

Úgy érezheted, összeszorul a torkod, nehezedre esik nyelni, köhögni vagy akár fulladozni kezdhetsz az ételtől.

5. Váratlan érzelmek

Ha hirtelen szomorúság, kényelemérzet, vagy bármilyen más felfokozott érzelmi hullám önt el minden különösebb kiváltó ok nélkül, akkor valószínűleg valaki más irányodban mutatott érzelmeit tapasztalod. Ha valaki, aki fontos a számodra, éppen rád gondol, akkor melegséget, kényelmet érezhetsz, érezheted, ahogy a szeretetük szétárad benned.

Ha azonban az illető szomorú, mert hiányzol neki, akkor csalódást vagy akár haragot érezhetsz.

6. Álmok

Az összes többi jelet ébren tapasztalhatod, de az álmaid is fontos nyomait tartalmazhatják annak, ha valakinek eszébe jutottál. Ha hihetetlenül realisztikus álmod van, amelyben visszaemlékszel egy pillanatra, amit megéltél valakivel, megtörténhet, hogy az illető éppen rád gondolt, és ez idézte fel az emléket.

Lehet, hogy évek óta nem találkoztál ezzel a személlyel, és nem gondoltál erre a pillanatra sem, de most olyan tisztán látod magad előtt, mintha csak tegnap történt volna.

7. Libabőr

Libabőrös vagy, annak ellenére, hogy nem fázol? Ezek a kis dudorok a bőrödön, többet is felfedhetnek, mint a hőmérséklet.

Ha valaki, aki nagy pszichés vagy szellemi képességekkel rendelkezik, rád gondol, akkor előfordulhat, hogy az energiájuk ilyen módon nyilvánul meg.

8. Viszkető szem

Ha azt tapasztalod, hogy viszket a szemed, akkor először fordulj orvoshoz, hogy kizárd a lehetséges fizikai okokat.

Ha azonban nincs rá magyarázat, hogy miért is történik ez, akkor annak a jele lehet, hogy valakinek éppen te jársz az eszében.

9. Viszketés

Nem csak a szem körüli viszketés utalhat arra, hogy valaki rád gondol. Ha hirtelen viszkető érzést tapasztalsz egy adott bőrfelületen, például a karodon vagy a lábadon, vagy csak általános viszkető érzést, akkor lehet, hogy valaki rád gondol.

A test különböző területein előforduló viszketésre különböző elméletek léteznek, így például a viszkető tenyérre, lábra, vagy orra vonatkozóan.

10. Telepátia

Ez nem olyasmi, amit bárkivel megtapasztalhatsz, azonban, ha valakivel nagyon szoros kapcsolatban állsz, akkor fennállhat a telepatikus összekapcsolódás lehetősége.

Ez messze a legritkábban előforduló jel, amely nem csak a másik személy kommunikációját igényli, neked magadnak is nyitottnak kell lenned az üzenet befogadására.

11. Tüsszentés

Számos különböző országban és kultúrában úgy tartják, hogy ha hirtelen, minden magyarázat nélkül tüsszenteni kezdesz (ha éppen most vettél le egy poros könyvet a polcról, az természetesen nem tartozik ide), azt jelenti, hogy valaki rád gondol.

Egyes országokban úgy tartják, ha azonnal felkéred a környezetedben lévőket, hogy adják meg neked az első 3 számjegyű számot, ami az eszükbe jut, még az is elképzelhető, hogy megtudod, kinek köszönheted a tüsszentést. Csak add össze a számokat, és egyeztesd őket az ábécé betűivel. Például, ha azt mondják: 718, 7 + 1 + 8 = 16, 16 = P (az angol ábécé szerint). Tehát annak a személynek, aki éppen rád gondolt, P-vel kezdődik a neve, mint Péter vagy Patrícia.


forrás: https://filantropikum.com/11-jel-ami-arra-utal-hogy-egy-kulonleges-szemely-eppen-rad-gondol/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “áldás” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL