11:11 üzenete – Sokatoknak feltűnik a 11:11 az órákon, igaz? Ez több mint véletlen?

Sokatoknak feltűnik az órákon, igaz? Ez több mint véletlen, nemde? Miért van ez?

Minden alkalommal, amikor ezt a számkombinációt látod az órádon kedves Emberi Lény, szeretném, ha azt mondanád: “Köszönöm, Szellem!”. Ez egy emlékeztető számodra, hogy ki is vagy, és miért vagy itt. Ha létezett valaha is emlékeztető a célodra ezen a bolygón, akkor ez az, amikor véletlenül rápillantasz az órádra, és 11:11-et látsz. Észrevetted, hogy nem néztél úgy rá véletlenül az órádra, hogy 11:12-őt, vagy 11:10-et láss? Ez az angyal miatt van, aki vár, míg 11:11 lesz, akkor megkopogtatja a válladat, és azt mondja: “Most nézd!”. Milyen érzés ez neked?

Messze van a véletlenről, hogy ennyire gyakran lásd.

 

A tizenegyes a numerológiában azt jelenti: megvilágosodás ás megfelelő spirituális tett.” Ez egy mesterszám. Nem véletlen az sem, hogy két darab “egyesből” áll. Az egyes szám “új kezdetet” jelent. A 11:11 körüli energia ezért egy mesterszám, ami azt jelenti ‘megfelelő fény megjelenésének kezdete a bolygón’.

Minden alkalommal, amikor látod, ünnepeld ezt az új kezdetet!

Forrás: Kryon: Fellebben a fátyol
http://sorsunkutja.blogspot.hu

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL