12 dolog, amit a legtöbben nem is tudnak a vízöntőről!

A vízöntő soha sem fog megfutamodni egy válasz elől sem, mert egyszerű, mindig lehet tudni, hogy mi a pozíciója az életben. A vízöntő a nevén nevezi a dolgokat, mindig tudni lehet milyen a hozzáállása egy másik emberhez, akár pozitív akár negatív.

1. A vízöntő őszinte

Ő soha nem futamodik meg egy válasz elől sem. Ennek a csillagjegynek a szülöttei őszinték és egyszerűek, mindig tudják, hogy hol van a helyük az életben. A vízöntő a nevén nevezi a dolgokat, mindig tudni lehet, hogy milyen a hozzáállása a másik emberhez, akár pozitív akár negatív.

2. Hűséges

A vízöntő mindig hangsúlyt fektet arra, hogy hűséges maradjon azokkal az emberekkel szemben akik hűségesek hozzá. Nem kell attól félni, hogy egyszer is hátba támad. Ha nehéz időszakon mész keresztül a vízöntő az első aki segít neked megoldani az összes problémát. Ő mindég melletted fog állni és segíteni fog.

3. A szerelmének nincs határa

Nem számít milyen a kinézeted vagy milyen hibáid vannak, ha egy vízöntő beléd szeret akkor ez örökre szól. Semmi sem törheti meg a szerelmét, mert az ő szerelme határtalan. Mindezek mellett a vízöntő bizalmát elnyerni elég hosszú időbe telik, de ha sikerül akkor mindent meg kell tenni azért, hogy ez a bizalom megmaradjon, mert ez egy életre szól.

4. Mindig az emberek jótulajdonságát próbálja meglátni

Amikor azt gondolod, hogy te vagy a legszörnyűbb ember a világon egy vízöntő akkor is csak a jó tulajdonságaidat látja benned. A vízöntő általában idealizálja a másik embert, ezért sokszor elszomorodhat, ha az illető nem olyan amilyennek ő látja. A vízöntő nagyon bízik az emberekben, de sokszor elárulják őt, mégsem veszíti el a hitét.

5. Úgy fogad el amilyen vagy

A vízöntő úgy fogad el amilyen vagy, a hibáiddal együtt. Soha nem akarja megváltoztatni a másik embert. Ő tisztában van a saját erejével, de soha nem erőszakol semmit sem másra. A vízöntő türelmes, még akkor is, ha te többször hibázol.

6. Szereti a kalandokat

A vízöntő mindéi keresi az újat, a változatosat, ha ilyen partnered van akkor soha nem fogsz unatkozni mellette. Ők szeretik a kalandokat és mindig valami új dolog után kutatnak.

7. A vízöntő jó ember

Egy vízöntő társaságában mindig jól érzed magad, mert jó és szimpatikus ember, a mai világban pedig szükség van több ilyen emberre. Egy vízöntő mindig nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a körülötte lévő emberek jól érezzék magukat az ő környezetében. A vízöntő nem tolerálja a konfliktusokat, ő sohasem fog akarattal megsérteni senkit, tekintettel van a másik ember érzéseire.

8. Szorgalmas

Egy vízöntő nagyon ambíciós, álmodozó de tesz is érte, hogy elérje azt amit akar. Szorgalmas, ha vízöntő van a környezetedben akkor téged is motivál a szorgalmával és az ambíciójával.

9. Pozitív gondolkodású

Amikor mindenki tudja, hogy az élet tele van nehézségekkel a vízöntő akkor is mindig a dolgok jó oldalát látja meg. Ő tudja, hogy egyetlen rossz dolog sem létezik jó nélkül ezért ő minden szituációban a jót látja meg. Az optimizmusa miatt ő mindig boldog.

10. Támogatja azokat az embereket akik az ő álmait követik

A vízöntő követi az álmait és az elképzeléseit, a körülötte lévő embereket is erre motiválja. Szeret másokon segíteni és megtalálja az élet igazi értelmét. Ha motivációra van szükséged, egy vízöntő mindig a segítségedre lesz ebben.

11. Értékelik a másik embert

Mindig tudni fogod, hogy milyen értékes ember vagy, ha egy vízöntő társaságában vagy. Amikor úgy érzed, hogy nem vagy elég jó, vagy nem hiszel magadban akkor egy vízöntő mindig a segítségedre lesz abban, hogy megváltozzon a véleményed saját magadról.

12. Mindig támogat

Amikor nehéz időszakon mész keresztül az életben, mindig számíthatsz egy vízöntő segítségére, nem maradsz egyedül a bajban. Ő mindig mindent meg fog tenni azért, hogy bebizonyítsa azt, hogy soha nem kell egyedül megküzdened a problémákkal. ő melletted lesz.


FORRÁS: https://bidista.com/12-dolog-amit-a-legtobben-nem-is-tudnak-a-vizontorol/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL