14 idézet Paulo Coelho-tól, amely megnyugtatja a lelkedet!

14 idézet Paulo Coelho-tól, amely megnyugtatja a lelkedet!

Amikor megtaláltad az utad nem kell félj. Sok bátorságod kell legyen ahhoz, hogy ne hibázz. A bánat, a keserűség, a reménytelenség olyan dolog amelyet az Isten adott nekünk azért, hogy megmutassa az utat.

Paulo Coelho-t már nem kell bemutatni, ő már több millió ember kedvence a megjelent könyveinek köszönhetően. Az ő idézetei megnyugtatják a legfáradtabb lelket is.

Kiválogattunk néhányat a legszebb idézetei közül, olvassátok el őket

1. Amikor már nem volt semmi veszítenivalóm, mindent megnyertem. Amikor kevésbé szerettem volna, hogy az legyek aki voltam, megtaláltam önmagam. Amikor megismertem az alázatosságot, akkor is folytattam az utamat és megértettem, hogy szabadon megválaszthatom a sorsomat.

2. Ha a múltad nem sikerült, felejtsd el rögtön. Alkoss magadnak egy új életet amiben hiszel. Koncentrálj azokra a dolgokra, amiket el tudtál érni és ez erőt ad a sikerhez.

3. Az Univerzum lelke az emberek boldogságából táplálkozik. Ugyanígy a boldogtalanság, önzőség és a féltékenység.

4. Egy gyerek bármikor megtaníthat egy felnőttnek három dolgot: hogyan legyen elégedett minden ok nélkül, hogy ne maradjon egy helyben soha, és hogyan kérje azt amit akar a másik embertől.

5. Ne várd, hogy visszakapj valamit, ne várd, hogy elismerjék a fáradozásod, hogy tudják milyen zseni vagy, hogy megértsék a szeretetedet. Nem büszkeségből, tehetetlenségből vagy hiúságból, hanem azért mert egyszerűen ez a dolog már nem része az életednek. Zárd be az ajtót, cseréld ki a lemezt, takaríts a házban, töröld le a port. Ne próbálj az lenni aki voltál, változhat azzá aki vagy.

6. Az ember ki kell válassza a sorsát, nem elfogadnia kell.

7. Mond meg a szívednek, hogy a félelem a szenvedéstől rosszabb mint a szenvedés maga.

8. A végén mit is jelent a boldogság? Szerelem azt mondják, de a szerelem nem hozott és nem is fog hozni sohasem boldogságot, ellenkezőleg nem más csak nyugtalanság, egy harctér, álmatlan éjszakák amikor is azt kérdezzük jó amit csinálunk. Az igazi szerelem extázisból és agóniából jön létre.

9. Amikor megtaláltad az utad, nem kell hogy félj. Kell legyen elég bátorságot ahhoz, hogy hibázz. Az elkeseredettség, a bánat, az elveszettség olyan dolgok, amelyeket Istentől kaptunk, hogy mutassák az utat.

10. El kell felednünk mit gondolunk kik vagyunk, ahhoz hogy azok legyünk igazából akik vagyunk.

11. Amikor minden nap egyforma azt jelenti, hogy az emberek elfelejtették meglátni a jó dolgokat amik megjelentek az életükben, ahányszor a Nap feljött az égboltra.

12. Miért bánatosak az emberek? Mert foglyok a saját életükben. Mindenki azt hiszi, hogy az életben követni kell egy sorsot. Senki meg nem kérdezi, hogy ez az ő sorsa vagy valaki más készítette neki. Mindenki tapasztalatot, emléket, más dolgait és ötleteit gyűjti és ez több mint amit elbírunk, elfelejtjük a saját álmainkat.

13. Csak néha vesszük észre, hogy fantasztikusak vagyunk, a csodák körülöttünk történnek.

14. Az élet néha nagyon fukar: telnek a napok, a hetek, hónapok, évek anélkül, hogy valami újat érezz. Mégis amikor kinyílik egy ajtó, egy igazi előrelépést jelent a nyitott helyiség. Most nincs semmid de a következő percben már több mindened van mint amit el tudsz fogadni.


FORRÁS: https://ketkes.com/14-idezet-paulo-coelho-tol-amely-megnyugtatja-a-lelkedet/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL