14 mondat, amit ne mondj soha!

Önromboló, negatív, kishitű mondatokkal romboljuk magunkat és észre sem vesszük. Kinek ártunk velük? Elsősorban saját magunknak, mert ha nem szereted magad, akkor bántod – ha bántod magad, akkor rombolsz. Önmagadat rombolod miszlikekbe. A környezeted meg…..nos, ők menekülnek tőled és őszintén szólva: nekik van igazuk. Mutatok 14 ilyen mondatot és csak arra kérlek: őket töröld a szótáradból!

“Nem számít, majd megcsinálom én.” – a mártírok himnusza. Jegyezd meg: valamit akkor csinálj meg, ha meg szeretnéd csinálni, ne azért, hogy olyan áldozatot hozz, amiért később elvárod, hogy sajnáljanak.

 “Szeret ő a maga módján…” – hú, ha már ezt mondod, akkor kapd magadra az útilaput!

 “Ilyen korban már úgyse lehet lefogyni.” – ne vegyél tartós tejet se..

 “Én megmondtam.” – magadat igazolod, másokat földbe döngölsz. Jó érzés? Hosszútávon nem az. Ne legyél “énmegmondtam” típus, mert hamar belecsapsz a következő mondat mondogatójának szerepébe.

 “Engem nem szeret senki.” – te nem szereted magad, ez a mondat csak ezt jelenti.

 “Ezen már úgyse tudok változtatni.” – csak egy az állandó…a változás.

 “Én túl béna vagyok hozzá.” – vakarj elő egy értelmező szótárat és keresd meg az önbizalom szót benne. Értékes fogalom.

 “Áá, velem ne is foglalkozzatok.” – lásd előző hozzászólásom..

“Úgysem találok magamnak jobbat.” – összetörte a szíved és te még magadat minősíted alá? Fel a fejjel, kedves, CSAK jobbat fogsz találni!

 (kérdésre, hogy mi a baj) “Semmi…” – ez így nem igaz, egy titok van csupán: ezt a semmit csak annak mondd, akinek ha te is feltennéd a fenti kérdést, ő is ezt válaszolná. Akkor nem vagytok egymásnak fontosak. A “semmi”-nél többet azoknak tárd ki a lelkedből, akik erre érdemesek.

(kérdésre, hogy mi a baj) “Mindegy…” – lásd eggyel fentebb, bár ez a válasz kicsit kegyetlenebb.

“Engem el lehet felejteni?” – nem, nem lehet. Ha ilyen hülyeségeket mondasz, biztosan sokan fognak rád emlékezni – csak sajnos ki is nevetnek.

“Úgysem érem meg..” – ez egy nagyon gáz mondat, amivel aztán tényleg földbe döngölöd magad. Az az illető pedig, akinek ezt a mondatot mondtad, magában épp lehülyéz téged. Én szóltam.

“Egyedül fogok meghalni..” – rajtad múlik. Csak rajtad múlik.

Szerző: Bouvet


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL