15 gyakori kifogás, amit átírva erős kijelentésekké varázsolhatsz!

15 gyakori kifogás, amit átírva erős kijelentésekké varázsolhatsz!

A közkedvelt személyiségfejlesztő tréner, Dr. Wayne Dyer olyan szempontból közelíti meg a leggyakoribb kifogásokat, hogy amennyiben azokat egy kicsit átgondoljuk, akkor erősebbé, kitartóbbá válhatunk. Ha ez sikerül, sokat könnyítünk az életünkön, és a céljainkat is egyszerűbben érhetjük el.

Íme a 15 kifogás, amelyből lélekerősítő kijelentéseket faraghatunk.

1. Kifogás – „Ez nehéz lesz.” – Átalakítva – Bármit is vegyek a fejembe, azt sikerrel fogom véghezvinni, könnyedén és kényelmesen.

2. Kifogás– „Ez rizikós lesz.” – Átalakítva – Magamat adni nem jár semmiféle veszéllyel, rizikóval. Ez az én véleményem, igazságom, amelynek minden egyes pillanatát félelem nélkül élem meg.

3. Kifogás – „Ez nagyon sokáig fog tartani.” – Átalakítva – A türelmem nem ismer határokat akkor, amikor saját céljaimról, sorsomról van szó.

4. Kifogás – „Ezt én nem érdemlem meg.” – Átalakítva – Én is Isten teremtésének egy apró darabja vagyok. Miért ne érdemelném meg?

5. Kifogás – „Nem vagyok ilyen természet.” – Átalakítva – Az én igaz természetem igenis tökéletes, semmilyen hibája nincsen.

6. Kifogás –„Nem engedhetem meg magamnak.” – Átalakítva – Az élet tele van lehetőséggel, olyan bőségekkel, amelyek számomra is adottak.

7. Kifogás – „Senki sem fog nekem segíteni.” – Átalakítva – A megfelelő körülmények és a megfelelő emberek mellettem vannak, és ott lesznek akkor, amikor segítségre szorulok.

8. Kifogás – „Ilyen eddig nem történt velem.” – Átalakítva – Nyitott vagyok, és elérem azt, amit szeretnék, itt és most.

9. Kifogás – „Nem vagyok ehhez elég erős.” – Átalakítva – Rendelkezem mindazon erőforrásokkal, energiával, hittel, amelyre szükségem van. Az erő az istenségből árad felém.

10. Kifogás – „Nem vagyok eléggé intelligens.” – Átalakítva – Isteni teremtés vagyok, minden úgy tökéletes, ahogy van.

11. Kifogás – „Ehhez még túl fiatal, ahhoz meg már túl öreg vagyok.” – Átalakítva – Időtlen teremtés vagyok, a koromnak semmilyen kihatása nincs arra, hogy mit csinálok, vagy arra, hogy ki is vagyok valójában.

12. Kifogás – „Ez túl nehéz.” – Átalakítva – Csak arra összpontosítok, amit most meg is tudok valósítani. Apró lépésekkel, helyes döntésekkel nagy dolgokat lehet létrehozni.

13. Kifogás – „Nincs erre energiám.” – Átalakítva – Szenvedélyesen szeretem az életet, amely lelkesedéssel és energiával tölt fel.

14. Kifogás – „Túl elfoglalt vagyok.” – Átalakítva – Ha az életemet úgy élem, ahogyan azt szeretném, akkor a lelkem is jelezni fog hangosan, hogy mi az én utam.

15. Kifogás – „Túl félős vagyok.” – Átalakítva – Meg tudom csinálni, azt, amit szeretnék, mert tudom, hogy sosem vagyok egyedül.

 


FORRÁS: https://elozoeletek.blogspot.com/2016/06/15-gyakori-kifogas-amit-atirva-eros.html?m=1


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL