20 jele annak, hogy sikeres vagy, még akkor is, ha nem úgy érzed

Néha még a legsikeresebb emberek is úgy érzik, kudarcot vallottak. Valami nem megy jól. Ez teljesen normális érzés.

Csak azért, mert nem vagy milliomos, nem laksz kacsalábon forgó palotában, és nem vezetsz méregdrága autót, még nem jelenti azt, hogy kudarcot vallottál.

Íme, itt van 20 jele annak, hogy sikeres vagy, még akkor is, ha nem úgy érzed.

1 – A kapcsolataid már nem drámaiak

A drámai kapcsolatok általában lázadó korunkat jellemzik. Ahogy öregszünk, fejlődünk, és érettebbek leszünk. A kapcsolataid már nem olyan drámaiak, mint a múltban voltak, már nem szólsz mindenre vissza. Megtanultál helyesen kommunikálni, ami a siker egyik alapköve.

2 – Nem félsz már segítséget és támogatást kérni

Már tudod, hogy ha segítséget kérsz, az nem a gyengeség jele. Valójában nem is kevés erő kell hozzá. Tudod, hogy egyes egyedül nem lehetsz sikeres. Csapatmunkában dolgozol, hogy elérd a céljaidat.

3 – Az elvárásaid magasabb szintűek

Már nem tolerálod a rossz viselkedést – sem másoktól, sem Magadtól. Olyan emberek vannak körülötted, akik felelősséget vállalnak a tetteikért. Már messziről felismered az energiavámpírokat, és nem fecséreled rájuk a drága idődet.

4 – El tudod engedni azokat a dolgokat, amik nem tesznek boldoggá

Már nem törődsz olyan dolgokkal, amik nem tesznek boldoggá, mert tudod, hogy úgysem visznek Téged előre. Ha mégis egy nemszeretem feladatot kéne végrehajtani, inkább kiszervezed, mással végezteted el.

5 – Vannak olyan pillanataid a tükörbe nézve, hogy elégedett vagyok azzal, aki vagyok

Ideális esetben minden pillanatnak ilyennek kéne lennie, amit csak a tükör előtt töltesz. De még akkor is, ha nem minden pillanatod ilyen, ismered az utat, amit bejártál, és pontosan tudod, mennyi áldozat van benne. Szereted és méltányolod Magad emiatt.

6 – Már tudod, hogy a visszaesések és kudarcok a fejlődés részei

Tudod, hogy nem mindenki képes arra, hogy az ideje 100%-ában sikeres legyen. Ez nem is életszerű. Az élet győzelmekről és veszteségekről szól, Már nem adod fel a kis akadályoknál, és azt is tudod, hogy a kudarcok arra valók, hogy megtanítsanak, hogyan legyél jobb. Tudod, hogy ez is az út része.

7 – Olyan emberek vesznek körül, akik megteszik Érted, amit kell

Már felismered azokat az embereket, akik tényleg Melletted állnak, és azokat is, akik csak tettetik ezt. Felismered az árulás jeleit is, és távol tudod tartani Magad az ilyen emberektől.

8 – Nem panaszkodsz (sokat)

Mert tudod, hogy nincs is igazán mire panaszkodnod. Ha csak nem történt valami igazán eget rengetően ijesztő dolog, vagy nem vesztettél valami igazán nagyot, tudod, hogy nincs mire panaszkodnod. Igazából hálás vagy a dolgaidért, amiket eddig elértél, és a sikereidért, így inkább a hálát érzed, mintsem a veszteségeket.

9 – Mások sikereit is ünnepelni tudod

Csak mert a másik ember is sikeres, tudod, hogy ez Neked nem okoz kudarcot. Megtapsolod – akár képletesen értve is – azokat az embereket, akik eljutottak már arra a szintre, vagy legalább azon az úton járnak, amin Te. Ez a pozitív energia, amit másoknak adsz, Neked csak még több pozitív energiát eredményez.

10 – Vannak szenvedélyeid

Soha nem állsz le. Mindig hajtod Magad, de közben baromira élvezed is. Tudod, milyen dolgokkal tudsz hozzájárulni a világhoz, mit tudsz adni, miben vagy tehetséges. Nem csak tudod, át is adsz belőle.

11 – Állandóan célokat tűzöl ki

Ha nincsenek izgalmas dolgok körülötted, szinte belefulladsz ebbe a langyos vízbe, hogy nem kell tenni semmit. Folyamatosan célokat tűzöl ki Magad elé, állandóan kihívások elé állítod Magad, ez az izgalom, ami hajt Téged.

12 – Vannak már olyan céljaid, amiket elértél

Már tudod, mit kell tenned, és milyen eszközöket kell használnod a célod eléréséért. Ismered a kudarc és a győzelem ízét is. És ha még esetleg valami nem úgy sül el, ahogy szeretnéd, akkor is emlékszel az elmúlt sikereidre, és ez erőt ad Neked.

13 – Empatikus vagy

Tudod, hogy ha valakiben nincs empátia, a lelke halott. Az empátia szeretetet és pozitív energiát ad a világnak. A sikeres emberek tudják ezt. Tudják azt is, hogy valamit vissza kell adniuk a sikereikből, ezért sok köztük az adakozó.

14 – Mélyen szeretsz, és nyílt szívvel közelítesz másokhoz

Engeded, hogy mások szeressenek. Tudod, hogy szeretni valakit néha bizony kockázatos, sőt ijesztő is lehet, de ez az egyetlen dolog, ami igazán hajtani tudja az embert, Már nem félsz az elutasítástól.

15 – Már utálod az áldozat szerepét

Sőt, teljesen távol áll Tőled. Emlékszel talán még rá – ha esetleg valaha is éreztél ilyet, de már semmiért nem vagy hajlandó áldozat lenni.

16 – Nem törődsz azzal, hogy mások mit gondolnak Rólad

Tudod, hogy nem felelhetsz meg mindenkinek. Tudod, hogy az általános társadalmi elvárások nem a sikerre épülnek. Úgyhogy hű maradsz Önmagadhoz, és szereted azt az embert, aki vagy.

17 – Mindig a jó dolgokra figyelsz

Az Élet tele lehet csalódásokkal – ha úgy döntesz, hogy ezekre figyelsz. Ezért megtanultad, hogy a negatív dolgokra való figyelés csak elveszi az energiádat. Helyette a pozitív dolgokkal törődsz, és arra törekszel, hogy még több jó dolog legyen az életedben.

18 – Elfogadod azt, amin nem tudsz változtatni

Már szembe tudsz nézni azzal, hogy sok dolgon nem tudsz változtatni. Amin azonban tudsz változtatni, az az, ahogy ezekre a dolgokra tekintesz. Ha meg tudod látni a rossz dolgokban is a jót, máris sikeres vagy.

19 – Folyamatosan változtatsz és fejlődsz

Mindig azon vagy, hogy jobb és jobb legyél – akár fizikailag, akár mentálisan, akár a szakmádon belül. Állandóan képzed Magad, és nem fogadod el senkitől: “Te erre nem vagy képes!”

20 – Boldog vagy

Ez a siker végső meghatározása. Nem számít már, mennyi pénzt van a bankszámládon, milyen házban laksz, milyen autót vezetsz. Hálás vagy azért, amid van, és ez boldoggá tesz.

Ha nem jellemző Rád mind a 20 pont, semmi gond. Gondolj csak arra, hány ember szaladgál kint a világban, akire egyik pont sem igaz. Te már rajta vagy az úton. Ezért nézz mindig előre, és hidd el, a többi pontot is időközben meg fogod tudni ugrani.

Forrás: http://www.mesterelmekepzo.hu


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL