20 ötlet módszer – így tesznek gazdaggá a saját ötleteid – Brian Tracy – Főnix Szeminárium

20 ötlet módszer – így tesznek gazdaggá a saját ötleteid- részlet Brian Tracy – Főnix Szeminárium című előadásából

Írd le minden reggel az ötleteidet!

…Azért, mert így bevésődik a tudatalattiba és a tudatfelettibe, hogy komolyan veszik a 20 ötlet módszert. Amennyiben megteszik ezt heti 5 napon át, minden reggel, mielőtt munkába indulnának, és naponta kitöltik a megkívánt 20 választ, tehát minden reggel még indulás előtt, és ezt folytatják évente 50 héten át, leszámítva 2 hetet a nyári szabadságra, valamint a hétvégeket, amikor pihenniük kell, akkor körülbelül évi 5 ezer ötlet birtokába jutnak. Amennyiben csak 1 ötlet hasznosítható naponta, akkor a napi 1 ötletet beszorzom a heti 5-tel, és… igen, évi 50-nel, és akkor az egyenlő 250 ötlettel évente. Amit mind felhasználhatnak az életükben. Egy olyan világban, ahol az átlagembernek egy épkézláb ötlete sincs. Nem gondolják, hogy ha ezt szisztematikus alapon teszik, eredményesebbek lesznek? Hogy a kreatív gondolkodás módszere előrehaladást biztosít? Hogy változást és sikert hoz életükbe? Tehát én azt mondom, hogy gyakorolják naponta ezt a módszert.

Bár őszintén szólva én, személy szerint csupán 3 napi turnusokban végzem el a gyakorlatot, és ennek az az oka, hogy a 3. naptól kezdve már túlságosan sok ötletem gyűlik össze, és nem marad elég időm a nap folyamán valamennyi felhasználására. Annak ellenére, hogy jó ötletek, egészséges ötletek, praktikus ötletek, és sok esetben a tudatfeletti elme megoldásai szinte elárasztják a papírt. Vannak köztük olyanok, amelyek megérnek néha 100 $-t, néha 1000 $-t, de vannak olyan ötleteim is, amelyek 10 ezreket, sőt 100 ezreket hoznak. Én mint szaktanácsadó dolgozom, és időnként a munkám során ennek a módszernek alkalmazásával olyan ötletem támad, amely az érintett vállalat számára 100 ezreket jelent.

Mert a rengeteg tényező ismeretében a megoldás egy pillanatban hirtelen kikristályosodik, és ahogy a vaku fénye, megvilágítja a kép legkisebb részletét is. Egyszer csak világosság támad a tudatfelettiben, és bang, megszületik a nagy ötlet. Ezért ajánlom, hogy még ma kezdjék el gyakorolni a módszert. Írjanak le bármely célt, bármely problémát, bármely akadályt! Írják le kérdés formájában! Próbálják ki máris! És meg fognak lepődni, milyen hatásos módszer ez. Sok hallgatóm jött már vissza hozzám, emberek százai a tanfolyamaimról, bizonyítva, hogy ez a technika megváltoztatta pályájukat, üzleti eredményeiket, egész családi életüket. Megváltozott az életük sok-sok szempontból tőle.

1985 Brian Tracy főnix szeminárium – részlet –


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL