2016 szeptember 1. Újhold, új lehetőségek

Emberemlékezet óta mágikus hatást tulajdonítunk az újholdnak. A soron következő újhold megfoghatatlan, de nagymértékű finom rezgései segítségével Te is megváltoztathatod az életed! Használd az újhold energiáit gondolataid újraformálására és vedd a kezedbe MOST a sorsodat!

Erősítsd fel pozitív gondolataidat!

Használd a teremtő erőt, újhold kezdetétől fogva szentelj többszörös energiát a pozitív gondolataidra! A hold által kibocsátott frekvenciák hatással vannak az emberi érzelmekre, gondolatokra, vágyakra.

Engedd el a múltat!

Hagyd, hogy az újhold finomrezgései felszabadítsák benned a múlt történéseit, és engedd hogy magukkal sodorják az univerzumba, ezzel helyet teremtesz az új, pozitív érzelmeknek!

Bocsáss meg!

Az újhold erőteljes szubtilis rezgései, pozitív energiája erőt ad megbocsátani a múltbéli sérelmeidnek, így tiszta lappal kezdheted el életed újabb szakaszát! Engedd el a múltat, vegyél egy nagy levegőt és nyisd ki a jövőd kapuját!

Töltődj fel energiával!

Légy készen az energiák befogadására, meditálj, és használd kedvenc pozitív megerősítéseidet!

Szabadulj meg káros szenvedélyeidtől!

Ha azt tervezed hogy leszoksz a dohányzásról, vagy más káros szenvedélyedről, akkor teszed a legjobban, ha ezen a napon vágsz bele! Az univerzum készen áll hogy támogasson Téged minden jó dologban amibe újhold napján vágsz bele!

Méregteleníts!

Tarts egynapos tisztító kúrát, most itt a méregtelenítés ideje! Az áradó energiákat kihasználva most könnyebb nemet mondani a csábításra!

Kapcsolatok

Aki az újhold ideje alatt alakít ki új kapcsolatot, az hosszú, tartós együttlétre számíthat! Régi kapcsolatok most újratöltődhetnek élettel!

Add át magad az újhold erejének, legyen ez a megújulás és egyben az új életed kezdete!

Vedd kezedbe MOST az életedet!

-Eliza-

Amennyiben tetszett a cikk, úgy a Facebook poszt alatt hozzá is szólhatsz, elmondhatod a véleményedet. Ha gondolod, oszd meg másokkal is 🙂

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:

POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc facebook csoportunkhoz itt:

SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:

GONDOLATOK FACEBOOK OLDAL

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!

http://alternativegeszseg.hu/