A 2017-es numerológia titkai: Számítsd ki a személyes éved, és olvasd el mire számíthatsz!

Ahhoz, hogy kiderítsük milyen évre számíthatunk 2017-ben, a születési évszámunkból kell kikalkulálnunk a sorszámunkat.

Lássuk hogyan kell: először is, ha 2017-re vagyunk kíváncsiak, akkor így indul a számítás: 2+0+1+7, majd ha például szeptember 24-én születtünk, akkor 2+4+9-el kell folytatni a műveletsort, így végül 25-t, kapunk, amit szintén össze kell adni (2+5), így a sorsszám a 7-es lesz.

Példa: 2+4+0+9+2+0+1+7 = 25 = 2+5 = 7

1-es szám

Ez a szám azért nagyon fontos számodra, mert 2017 a 9 éves ciklus első éve, így egy új kezdetet jelöl. Amit ebben az évben teszel, az meghatározza a következő 8 esztendőt, ezért tervezd meg az életed, döntsd el, hogy mit szeretnél elérni, mely álmodat szeretnéd megvalósítani.

2-es szám

Ez a szám a szeretet, a megértés, az együttműködés jelképe. Minden téren fejlődést érhetünk el, anyagiakban is gyarapodásra számíthatunk. Minél többet dolgozunk, foglalkozunk a projektünkkel, annál sikeresebbek tudunk lenni. Szerelemben lesz részed ebben az évben, és azt is megtapasztalhatod, hogy egyes emberek jobban szeretnek, törődnek veled, mint ahogy azt gondolnád. Ezért legyél hálás. A következő hónapokban remek szerződéseket köthetsz.

3-as szám

Sok mindent megvalósíthatsz, fejlődhetsz a szakmádban, de a spirituális éned is változásokon megy majd át. Fontos, hogy rendezd a tartozásaidat, és az egészségedre is figyelned kell. Remek időszak következik a tanulás, a képzés és az utazás tekintetében. Sok kedves, érdekes emberrel ismerkedhetsz meg.

4-es szám

Ez a szám a munkát, a kitartást és stabilitást jelzi, így folytatnod kell, amit elkezdtél, dolgoznod kell azért, hogy megvalósítsd a terveidet, projektjeidet. Sok kellemes élményben lesz részed, pénzt spórolhatsz, rendezheted a tartozásaidat, megértésre és stabilitásra találhatsz.

5-ös szám

Ez a szám nagyszerű változásokat fog hozni az életedben. Sok kellemes tapasztalatban, kalandban lesz részed, kilépsz a komfortzónádból, és azt teszed, amihez kedved van. Sportolhatsz, kiélheted művészi hajlamaidat, megerősítheted a szeretteiddel, barátaiddal a kapcsolatodat. Az anyagi helyzeted ingadozó, de többnyire jól fog alakulni, mert nagyon kevés pénzből sok szép tájra eljuthatsz.

6-os szám

Ez egy csodás szám, hiszen elhozza számodra a virágzást, a szerelmet, a házasságot, a gyereket, egy új lakást, kertet, szóval szinte mindent, amire csak vársz. Szakmai életedben stabilitásra, nyugalomra számíthatsz, és az anyagiak terén is minden pozitívan alakul majd. Viszont érdemes jobban odafigyelned az egészségedre, és a rendszeres alvásra.

7-es szám

A személyes fejlődés és spirituális ismeretek bővítésének sorsszáma a 7-es. Ebben az évben sok új dolgot fogsz tanulni, így erősebb, okosabb és boldogabb leszel. Olvass és meditálj többet ebben az évben, és rátalálsz a szükséges forrásokra, amelyek erőt, anyagi javakat adnak. A környezetedtől kapsz energiát, amit az életed jobbítására fordíthatsz.

8-as szám

Olyan emberekkel fogsz találkozni, akikben sok közös dolgot fedezel fel. Nagy előrelépést teszel az álmaid megvalósításáért, amihez jelentős koncentráció szükséges. Állíts fel egy prioritási listát, és aszerint dolgozz a továbbiakban. Az Univerzum mindenben támogatni fog.

9-es szám

Leszüretelheted a befektetésed, a munkád gyümölcsét, amiért oly sokat dolgoztál. Figyelj jobban az egészségedre, fogyassz több zöldséget, gyümölcsöt, amelyek segítenek a méreganyagok megszabadításában. A következő évben ismét új lehetőségek várnak majd, élj ezekkel!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Kedvenc blogunk amit gyakran olvasunk:
BOUVET BLOG

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!