A 2017-es számmisztika szerint izgalmas éve lesz mindenkinek! Nézd meg neked miért és miben!

A számmisztika lényege, hogy a több számjegyből álló számokat egyetlen számjeggyé redukálja, például: 2017= 2+0+1+7=10= 1+0=1

Mindenki arra kíváncsi, hogy a saját életére vonatkozóan milyen fordulatra számíthat a jövő évben.

Melyik évben születtél? Például: ha 1970.09.08-án születtél, akkor a számod: 1970.09.08.=1+9+7+0+9+8=34, 34: 3+4= 7

Ha a 2017-es évről szeretnél információt, vagyis, hogy mire számíthatsz, add össze a személyes számodat a 2017-es év számával, vagyis az 1-el.

Megvan az eredmény? Akkor nézd meg a 2017-es kilátásaidat!

1-es 

2017–ben rengeteg új kihívással és feladattal találod szembe magad. Szinte az élet minden területén változás következhet be: új munkahely, új párkapcsolat is kilátásban lehet. Mielőtt átlépsz a 2017-os évre, nem árt tisztáznod magadban, hogy mit értél el eddig, ebben a ciklusban, mit zártál le, min szeretnél változtatni. Fogalmazd meg magadban (vagy akár írd is le), hogy életed mely területei szorulnak megújulásra.

2-es

A 2-es szám a párkapcsolat száma is. Tehát, ha a szerelmi életedet szeretnéd, hogy jó irányba alakuljon. Ez az időszak ideális a feltételek megteremtéséhez, a bizalom erősödéséhez, akár a házassághoz vagy a már meglévő kapcsolat teljes kibontakozásához, megerősítéséhez.

Egyéb ügyekben türelmet és önuralmat követel meg ez az év tőled, mert amit az első évben elkezdtél, most nagyon lassan, de annál biztosabban kezd majd beérni. Azonban legyél fegyelmezett és sose menj a dolgok elé. Várd ki a pillanatot és akkor hirtelen, robbanásszerűen beindulnak a dolgok.

3-as

Leginkább a társas érintkezés, a kapcsolatok fognak érdekelni 2017-ben. Elkezdesz szelektálni a barátaid között és aki nem mérettetik meg, azt útjára engeded. Az új dolgok, új emberek rendkívüli módon fognak vonzani: rengeteg új ismeretséget kötsz. Élvezed az életet (mindezzel együtt a felelősségérzeted csökken).

Teljesítményorientált vagy, és erődön felül teljesítesz. DE! Anyagi ügyekben ne hozz felelőtlen döntést, mert rosszul sülhet el. Azonban, ha így alakulna, ne keseredj el, mert  a következő év majd bőven kárpótol a veszteségedért.

4-es

Az előző évben elég könnyelműen vetted a környezeted és a pénzügyi helyzetedet is, most mindennek megvan az ára: a kemény munka ideje jött el. Az erőfeszítések ellenére sem mindig úgy fognak alakulni a dolgaid, ahogy szeretnéd. Legyél felkészült és fogadd el a felelősségeket az életed, a sors irányítását. Nem könnyű feladat, de meg kell tenned.

5-ös

Sok lehetőség, kevés akadály! Ez a lehetőségek éve lesz számodra. Sok új barátra és segítőre tehetsz szert az idén. A szabadság, az új kalandok ideje jött el számodra. Ha sikerült szembenézned a múlttal és elfogadni a hibáid, igyekszel jóvá tenni azokat, akkor határtalan lehetőségekre bukkanhatsz. Az év minden tekintetben jelentős változásokkal kínál meg: mind az anyagiak, a munka és családi élet terén.

6-os

A 6-s szám a numerológiában a családdal, a körülöttünk élőkkel való kapcsolatokra, kommunikációra utal. Ebben az évben a családdal való törődés, a mélyebb emberi kapcsolatok kialakítása lesz a feladatod. Változtass eddig hozzáállásodon. A megfontoltság, a tervek további megvalósításának éve ez. Lassú, de biztos előrehaladást kínál az esztendő számodra. A béke, a türelem, a szeretet megtapasztalása fog bekövetkezni az életedben.

7-es

A párkapcsolatban mindig azt mondják, hogy a 7. év a legnehezebb. Ilyenkor vagy örökre sikerül összecsiszolódniuk a pároknak, vagy szétszakadnak. 2017 a várakozás éve lesz számodra. Elemezd eddig életed, gondolkodj előre. Fejleszd magadat, szakértelmedet, nyelvtudásodat, önismeretedet. Meditálj, legyél laza és békés.

8-as

Vége a visszavonulásnak, önelemzésnek. Itt az ideje, hogy a befektetett energiáid meghozzák gyümölcsüket. Az ambícióid, a sikereid elérésének éve, a nagy teljesítmények időszaka következik. Nagyon elfoglalt vagy, állandóan pörögsz, mindenhol ott vagy, ahol lenni kell. Érdemes új vállalkozásba kezdeni. Most vagy a csúcson!

9-es

Valaminek a lezárása, a befejezés éve. Egy korszak lezárul. Ha őszinte voltál magaddal és volt elég kitartásod, akkor ebből az időszakból kihoztad a maximumot. De most már azzal is tisztában vagy, mit rontottál el, mit kellett volna másképp csinálni. Nézz körül: örülj, hogy elérted ezeket a sikereket, Vedd észre a téged körülvevő világot. Adj, hogy kaphass.

http://elmenyorszag.com/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Kedvenc blogunk amit gyakran olvasunk:
BOUVET BLOG

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!

http://alternativegeszseg.hu/