2017 július 09 Telihold! Oszd meg és hamarosan teljesülni fog a kívánságod!

Azok, akik hisznek a spirituális dolgokban, különösen figyelnek az életükben azokra a napokra, amikor telihold, tízmilliószoros nap, vagy valami ehhez hasonló ritka esemény történik.

Sokan szeretik tudatosan megélni ezt a napot, figyelnek tetteikre, a kimondott szavakra, az emberi kapcsolataikra és minden másra, amely az életükkel és a boldogságukkal lehet összefüggésben.

Kevesen tudják, hogy telihold napja is egy nagyon fontos nap lehet az életünkben!

Lássuk miért!

A telihold a termékenység, a kiteljesedés és a beérés energiáit hozza. Érdemes ilyenkor elengednünk a régit és nyitni az új felé. Az időszak energiái támogatják a régi, életünket a továbbiakban nem szolgáló kapcsolataink lezárását és újak kezdését. Munkánkban a hold hatás ilyenkor az, hogy amit telihold napján kezdünk, az sikerre van ítélve. Azok a tervek, amik akkor születnek, könnyebben valósulhatnak meg.

Műtéti beavatkozások alkalmával azonban jobb kerülni a telihold időszakát, mert ilyenkor érzékenyebbek vagyunk. Ami korábban elveszett, azt a 3. napon valószínűleg megtaláljuk, ha keressük. A hold keltette érzelmi hatások fokozódnak a 4. és 5. napon. Több lehet a személyes konfliktusunk, de ha jól kezeljük ezeket és képesek vagyunk toleránsan viselkedni, akkor nagy dolgokat is elérhetünk. Az 5. nap jó energiákat szolgáltat ahhoz, hogy segítséget nyújtsunk, önfeláldozóak legyünk, adakozzunk. Érdemes felvenni a kapcsolatot egy olyan személlyel, akivel már régen találkoztunk.

Telihold időpontok 2017 második felében:

Július 9. 07:06
Augusztus 7. 21:10
Szeptember 6. 10:02
Október 5. 21:40
November 4. 06:22
December 3. 16:46

Szerző: tudasfaja.com


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra!

Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL