2019 februári asztrológiai előrejelzés: elképesztően mozgalmas hónapnak nézünk elébe

2019 februári asztrológiai előrejelzés: elképesztően mozgalmas hónapnak nézünk elébe!

Sok nyugalomra nem számíthatunk idén februárban, hiszen mozgalmas hónap elé nézünk, amikor úgy érezhetjük magunkat, hogy képtelenek vagyunk lépést tartani az eseményekkel, és féktelenül száguldozunk az élet autópályáján.

Számos meglepetésben lehet részünk, olyan helyzetekben találhatjuk magunkat, amire sosem számítottunk volna. Éppen ezért idén februárban minden eshetőségre készítsünk B, vagy akár C-tervet.

A bolygók dinamikus mozgása hatással lesz az életünkre, a közérzetünkre, az érzelmeinkre, így nem mindig tudjuk majd kontrollálni magunkat. Ennek ellenére meg kell próbálnunk türelmesnek maradni, és a jóindulatról se feledkezzünk meg.

Február 4-én este, Újhold alakul ki a Vízöntő jegyében. Ezt az időszakot a Vízöntőknek a lehető leghatékonyabb módon ki kell használniuk, mert olyan pozitív energiákban részesülhetnek, amelyek lerántják a leplet a spirituális titkokról, így az illető jegy szülöttei jobban megismerhetik önmagukat, és rájöhetnek az Univerzum által küldött üzenetek jelentéseire is.

A fejlődéshez célokra lesz szükségünk, ezért most februárban szedjük össze az ötleteinket, és törekedjünk arra, hogy jó döntéseket hozzunk, amelyek meghatározhatják a jövőnket.

A Nyilas jegyben születettek továbbra is élvezhetik a Jupiter és a Vénusz jelenlétét, igaz ez utóbbi bolygó csak 4 napig fog az említett jegyben tartózkodni, ugyanis a Vénusz a Bak jegyébe fog átlépni, csatlakozva a Szaturnuszhoz és a Plútóhoz. Ennek hatására bizonyos helyzetekben merevebben fogunk ragaszkodni az elképzeléseinkhez.

A Merkúr a Nappal és a Fekete holddal együtt a Vízöntő jegyében fog tartózkodni február 10-tig, arra ösztönözve, hogy figyeljünk oda a jövőnk alakulására, és tegyünk meg mindent azért, hogy rátaláljunk a saját utunkra, a vágyaink beteljesülésére, de figyeljünk oda az egészségünk alakulására is. 10-e után a Merkúr a Halak jegyébe lép, így felerősödhet bennünk az igazságra való törekvés, vagy az, hogy megtudjuk bizonyos dolgokkal kapcsolatban az igazat.

A Kos is hatással lehet február 14-ig az életünkre, fellázadhatunk bizonyos intézkedésekkel szemben, mert nem fogunk engedni az elnyomásnak, vagy a jogaink megnyirbálásának.

Február 19-ig a Nap a Vízöntő jegyében fog tartózkodni, ami után áttér a Halak jegyébe, ezzel pedig felerősíti a természethez fűződő szoros viszonyunkat.

Februárban a következő időszakokban kell óvatosan, elővigyázatosan élni: 1–10. között, 19–21. között, valamint 26-án és 27-én.


FORRÁS:http://filantropikum.com/2019-februari-asztrologiai-elorejelzes-elkepesztoen-mozgalmas-honapnak-nezunk-elebe/


 

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL