2019 szeptemberi asztrológiai előrejelzés: véget ér a drasztikus változások időszaka!

2019 szeptemberi asztrológiai előrejelzés: véget ér a drasztikus változások időszaka!

Harmonikusabb időszak következik!

Már szeptember első napjaiban érezni lehet a karakteres energiák jelenlétét. Ez a hónap azonban alapjában véve pozitív hangvétellel indít, az augusztusi Újholdnak köszönhetően hihetetlen változások lesznek a közeljövőben.

A szeptember a beérés hónapja, azok az energiák, amelyeket eddig befektettünk, most kézzelfogható eredményeket hoznak. Feloldódnak a régi félelmeink, megszabadulunk az önkorlátozó hiedelmektől, és sikerül átlépnünk azokon az akadályokon, amelyek nem hagytak eddig érvényesülni. A pozitív kezdet cselekvésre késztet, úgy érezzük, hogy végre bármit képesek vagyunk véghez vinni. Még nem biztos, hogy ismerjük a továbblépés mikéntjét, de megújult erővel dolgozunk azon, hogy elérjük céljainkat.

Szeptember első hete viszonylag nyugodt lesz, viszont 9-én megtapasztalhatjuk a 999 hihetetlen energiáját (2019. 9. 9).

Ezen a napon új csatornák nyílnak meg, egy új fejezet nyílik az életünkben: azok a dolgok, amelyekbe eddig belekezdtünk most egy másik szinten kezdenek beérni. Tegyük teljes szívvel azt, amit szeretünk, ne zárjuk el magunk a környező világtól, hiszen csak egységben tudunk tökéletesen működni.

Szeptember 14-én a Telihold a Halakban leginkább a kreatív energiák megnyilvánulásának lesz kedvező. Viszont lesz olyan, aki nem tudja kellőképp feldolgozni ezeket az energetikai megterheléseket, és igencsak összekavarodik a hónap közepe fele. Aki úgy érzi, hogy káosz uralkodik az életén, adjon egy kis időt magának, és próbálja a sok lehetőség közül kiválasztani a számára legmegfelelőbbet.

A szeptemberi Telihold az önazonosság megteremtésének ideje, fontos, hogy álljunk végre a sarkunkra, és ne hagyjuk befolyásolni magunkat. Most a legmélyebb érzéseinket is lehető legnyíltabban ki tudjuk fejezni.


forrás: https://filantropikum.com/2019-szeptemberi-asztrologiai-elorejelzes-veget-er-a-drasztikus-valtozasok-idoszaka/


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL