2020-as numerológiai jóslat – az újév a gyarapodás és a kiteljesedés éve lesz!

2020-as numerológiai jóslat – az újév a gyarapodás és a kiteljesedés éve lesz!

Már csak néhány nap választ el attól, hogy beköszöntsön a 2020-as év és vele együtt egy új évtized is. Habár elsőre nem tulajdonítunk olyan nagy jelentőséget, mégis a következő év rendkívül izgalmasnak ígérkezik a numerológia szempontjából, ugyanis a 2 0 2 0 számjegyek különleges energiákat hordoznak.

2020-ban a 4-es szám (2+0=2, 2+0=2, ezért 2+2=4) energiái fogják a leginkább éreztetni a hatásukat. A 4-es számjegy egy igen erőteljes töltettel șrkezik, mivel igencsak maszkulin erőkkel rendelkezik, viszont az előttünk álló évben sokszor megcsillantja a rejtett oldalát is.

Ez a szám erőt és stabilitást hoz, türelemre tanít, ami elengedhetetlen lesz ahhoz, hogy odaadással végezzük el az előttünk álló feladatokat. A 4-es számjegy végigkísér bennünket az egész újéven át, és segít bennünket abban, hogy a figyelmünket összpontosítani tudjuk.

Az Affinity Numerology lap a következőket jósolja nekünk a 2020-as évre:

„A 2020-as számjegy által képviselt energiák a figyelem és az összpontosítás energiái. Általuk képesek leszünk könnyebben átlátni a dolgok közötti összefüggéseket és türelemmel lépkedhetünk a kijelölt céljaink felé.

Arra fog ösztökélni, hogy ha kell, akár csapatban is képesek legyünk hatékonyan mozogni és dolgozni, viszont az egyéni célok elérése az elsődleges prioritás.

2020 energiái segítenek abban, hogy egy sokkal biztosabb alapot fektethessünk le a jövőnk számára. Akik kicsit is hisznek a számok erejében, azok életére nagy hatással lesz a 2020-as év, mivel számtalanszor a 2020-as számjegy az év során számtalanszor vissza fog köszönni különböző alakokat öltve.”

A 2020-as és szóval egyfajta nyugodtságot, állandóságot hoz el számunkra, ellentétben a 2019-el, amely egy léggé tüzes és heves év volt. Az újévben lehetőségünk nyílik a növekedésre, fejlődésre, mindezt biztonságos körülmények között téve.

Ha ezek hallatán netalántán úgy gondolnád, hogy egy unalmas év elébe nézünk, akkor gyorsan felejtsd el, hiszen nagy változások fognak végbemenni, a különbség csupán annyi, hogy kevesebb dráma fogja kitölteni az életünket.

Mivel végre képesek leszünk igazán a fontos dolgokra koncentrálni, így sokkal többet érhetünk el, mint az előző évben. A lehetőségek minden sarkon várni fognak, nekünk csupán mernünk kell! 2020 kiváló lehetőség arra, hogy megteremtsük mindazt, amire szükségünk lehet.

Minél többet dolgozunk a körülöttünk lévő energiákkal, annál többet és többet érhetünk el. Végre lezárul egy évtized és megnyílik egy új, ahol lehetőséget kapunk arra, hogy egy jobb, szebb és békésebb világot teremtsünk önmagunk és mások számára is.

Örvendezzünk az új évtizednek, hiszen ha jól cselekszünk, akkor egy új időszak várhat ránk, ahol végre túlléphetünk a gátlásainkon és a negatív energiákon.


forrás: https://filantropikum.com/2020-as-numerologiai-joslat-az-ujev-a-gyarapodas-es-a-kiteljesedes-eve-lesz/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL