2020. május 7. – Szuperhold a Skorpió jegyében

2020. május 7. – Szuperhold a Skorpió jegyében 2020

Szuperhold a Skorpió jegyében! A becsület leckéje!

Az év utolsó Szuperholdja, ami egyben Telihold is lesz, igen erős hatással lesz mindannyiunkra. A Skorpió hatására megtanulhatunk kitartóak és méltóságteljesek lenni, akárcsak a fenyő, és rugalmasak, mint a nád. Május 7-én nézz fel az égre, és ha a felhők nem takarják el, akkor egy csodálatos Szuperhold ragyogja be a horizontot.

A Skorpió igen erős és mély érzéseket fog előcsalogatni, leginkább az emberi kapcsolatokra lesz hatással. Megtanít arra, hogy szelektálni tudjunk az igazán fontos, és a felszínes emberi kapcsolataink között. A Telihold előtti és utáni pár napban szenvedély, túlfűtöttség, heves érzelmek fognak jellemezni, szinte pillanatok alatt változik majd a hangulatunk.

Belső fényesség, Telihold a Skorpió jegyében

Az, hogy a Telihold a Skorpió jegyében van, egyáltalán nem véletlen. Egyrészt olyan régi titkokról hull le a lepel, amelyre senki sem számít, másrészt pedig választ kaphatunk eddig megválaszolatlan, fontos kérdésekre. Családi és üzleti problémáink is megoldódhatnak, viszont fontos, hogy sokkal őszintébbek és nyitottabbak legyünk.

Nem tudunk önmagunk előtt letagadni semmit, mivel a Skorpió egy belső fényességgel világít rá minden eddig elfojtott problémára. El kell fogadnunk azt, akik igazából vagyunk, és meg kell fogalmaznunk azt, hogy mit szeretnénk elérni az életben.

Gyógyulás, elengedés, újratervezés

Ha épp egy fájdalmas szakításon vagyunk túl, akkor most a Telihold segítségünkre lesz, hogy hamarabb be tudjanak gyógyulni a sebeink. Ami történt, megtörtént, már nem tudunk változtatni rajta, fogadjuk el, és lépjünk tovább! Nem számít, hogy mennyi fájdalmat éltünk át a múltban, továbbra is meg kell őriznünk a hitünket, bízzunk a jó erejében, és nyissuk ki a szívünket.

A következő két hétben fordítsunk egy kicsit több időt érzéseinkre, akkor is, ha fájdalmas lesz a nyílt sebben nyúlkálni. Ez a lépés fontos ahhoz, hogy meg tudjon gyógyulni a szívünk, és megerősödve léphessünk tovább. Próbáljunk minél mélyebb kapcsolatot kialakítani az Univerzummal, és akkor sokkal könnyebb lesz a regenerálódás.

A Telihold leginkább a Bak, Halak, Szűz, Bika, Vízöntő, Oroszlán és Rák csillagjegyű személyeket fogja befolyásolni.

Ima a Telihold idejére

Átadom magam teljes egészében a gyógyító energiáknak, megszabadulok minden szenvedéstől, kétségtől, sebtől, ítélkezéstől, minden negatívtól, ami megakadályoz a kiteljesedésben. Tovább lépek a fejlődés útján, teljes békét, örömöt, szeretetet sugárzok, testileg és lelkileg egészséges vagyok. Hálás vagyok a világon a legértékesebb ajándékért, az életemért!


forrás: https://filantropikum.com/szuperhold-a-skorpio-jegyeben-2020-a-becsulet-leckeje/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL