2020. március 9. Az év első tízmilliószoros teremtő napja

2020. március 9. Az év első tízmilliószoros teremtő napja és szűz telihold: ENGEDD EL AZ ÖNKORLÁTOZÁSOKAT!

Meggyőződésem, hogy az év minden napján, minden pillanatában teremtők vagyunk, mégis érdemes odafigyelni az év “tízmilliószoros teremtő napjaira”. Mivel emberek millióinak hite szerint hatnak ezen napok óriási erővel, a kollektív tudat befolyásol bennünket is.

Ha legalább ezeken a napokon odafigyelünk a gondolatainkra, érzéseinkre, kimondott szavainkra, leülünk célokat kitűzni, azt gondolom, máris nyertünk vele.

A tibeti kultúrában a nagy Buddha (Dharmacsakra) napokat hívják 10 milliószoros teremtő napoknak. Négy ilyen napot különböztetünk meg minden évben: az első holdhónap 15. napja, a negyedik holdhónap 15. napja, a hatodik holdhónap 4. napja és kilencedik holdhónap 22. napja.

Ezeken a napokon mindig fordítok időt egy kicsit érzelmeim tisztázására. Átértékelem jelen életem, és felmérem, hol van szükségem változásra, hol billent ki az egyensúly. Ezeket általában papírra vetem, hogy később is emlékeztessenek feladataimra, és visszaigazolást kapjak általuk.

Leírom, mit tehetek napi szinten céljaim eléréséhez.

Feladataimhoz tervet készítek, majd lecsendesítem a gondolataimat és elképzelem, hogy minden, amire vágyom, már az enyém. A vizualizációt érdemes rendszeresen gyakorolni, hiszen a gondolatok, ha érzelmekkel párosulnak (legyen az akár pozitív vagy negatív), megvalósulhatnak. Ha valamit elképzelünk, és akkor, abban a pillanatban nem figyelünk másra, akkor érzelmeket fog kiváltani belőlünk a vízió. Minél tovább tudjuk magunkban fenntartani a képet, és a hozzá kapcsolódó érzelmeket, annál gyorsabban manifesztálódik a fizikai világban.

Általában egy imával zárom, melyben kérem, hogy amit most kiejtek a számon, azt vegyék tízmilliószor komolyabban, mint azokat a gondolatokat, amiket nap mint nap kiküldök az univerzumba (tudattalanul). Újra elsorolom, mi mindennek a megvalósulásához kérek segítséget. Majd lezárom az imát: “Így legyen” vagy “Ámen”.

Ezeken a napokon megengedem magamnak, hogy azzal töltsek néhány órát, amit igazán szeretek. Lehet ez egy relaxáló fürdő, egy mozi, főzés, séta, bármi, amire a lelkem vágyik. Így másnap megújult erővel indulhatok valóra váltani álmaimat…

Ezek az én tapasztalataim, és nem buzdítok arra akárkit is, hogy csinálja utánam. Az ember leginkább a megérzéseire hallgasson.

2020. március 9. Az év első tízmilliószoros teremtő napja: Chötrül Düchen, vagyis magyarul “a vajmécsesek ünnepe”.

Ezen a napon a telihold (18:48) a szűz jegyében van, ez megsokszorozza a teremtés hatékonyságát. Nagyon erősek az Univerzumból érkező támogató energiák.

Ezen a napon a tibetiek jakvajból készült madár-, virág- vagy fa alakú lámpásokat gyújtanak, hogy megemlékezzenek Buddha csodálatos tetteiről, amelyeket követői hitének megerősítésére hajtott végre.

ENGEDD EL AZ ÖNKORLÁTOZÁSOKAT!

A valóságunkat a mindennapi gondolataink alakítják, főként azok, melyeknek sok időt szentelünk. Ezek akkor is működnek, ha erre tudatosak vagyunk, és akkor is, ha nem. A tízmilliószoros napok abban segíthetnek, hogy fejlesszük a tudatunkat, célokat tűzzünk ki, vagy döntéseket hozzunk a jövőnkre vonatkozóan.

Az év első tízmilliószoros napja egybeesik a márciusi teliholddal, így rendkívül erős energiákat hordoz. Az elmúlt hetek kaotikus történései fokozódhatnak a tavasz első hónapján.

Most jött el igazán az újjászületés ideje. Olyan hirtelen, váratlan fordulatokat hozhat ez a hónap, amely teljesen felforgatja az életünket. Az élet minden területe elmozdul a rendeződés irányába. Jöhet egy totális felfordulás, ami aztán letisztulást hoz magával.

Most kezdődik igazán egy új élet. Minden, amiért éveken át dolgoztál, lassan elkezdhet testet ölteni a valóságban, ám lehet, hogy ehhez még el kell engedned bizonyos érzéseket, berögződéseket. A március megadja a lehetőségét az elengedésnek, hogy megszülethessen az új.

Globálisan is egy hatalmas tisztulás vette kezdetét, ám ez sokkal gyorsabb, mint eddig bármikor. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy pozitívan álljunk hozzá, és higgyünk abban, hogy rövidesen minden történés értelmet fog nyerni.

A káosz világunkban egyre csak növekszik, a sötét oldal kegyetlenül támad. Aki nem elég tudatos, rendkívül irányíthatóvá válhat. Rajtuk keresztül próbál a sötétség a fény közelébe férkőzni.

Előfordulhat, hogy minden ok nélkül bántanak, megaláznak, becsmérelnek akár idegen, akár hozzád közel álló emberek. De ne feledd, ez sosem Rólad szól, hanem a saját szeretetlenségükből fakad. Ne engedd, hogy megkárosítsanak, bántsanak, és elhitessék Veled, hogy nem vagy jó! Ne érdekeljen, ha megtagadják a segítséget vagy felhánytorgatják a múltat! Te tudd, hogy honnan indultál és hova jutottál! Légy büszke magadra!

Ne engedd, hogy megijesszenek a rémhírek, ne befolyásoljon a média, inkább kapcsold ki a tévét, és sétálj a szabadban. A csendfürdő mindig kifizetődő, segít meghallani a lelkedet.

Felerősödhetnek a múlt félelmei, de csupán azért, hogy szembenézz velük és végre elengedd őket.

Ezen kivételes napok lényege abban van, hogy irányt adjunk életünknek, és megsokszorozzuk a teremtés hatékonyságát. Ugyanakkor jelen van a telihold energiája, mely elengedésre bíztat!

Ha nyitottak vagyunk, ma ráérezhetünk a teremtés lényegére. Kérdezzük meg lelkünket, hogy mi az, amire olyannyira vágyik? Mik azok az álmok, célok, amiket szeretnénk a közeljövőben megvalósítani? Írd le az öt legfontosabb célodat:

1.

2.

3.

4.

5.

És most jön a lényeg! Engedd el! Ne az álmaidat, hanem a hozzájuk való görcsös ragaszkodást! Tudd, és bízz abban, hogy amikor itt lesz az ideje, megérkeznek az életedbe!

Ez nem azt jelenti, hogy tétlenül várj. Vedd észre azokat a lehetőségeket magad körül, amik akár egy lépéssel is közelebb vihetnek a céljaidhoz.

Akkor leszünk igazán tudatos teremtők, amikor beismerjük, hogy a saját világunkat, melyben élünk, mi magunk teremtettük, és egyedüli korlátunk csupán a hitrendszerünk.

Arra kérlek, hogy légy nagyon őszinte magaddal. Nézd át a célokat, amiket leírtál, és írd le, milyen önkorlátozó hiedelmek tartoznak hozzájuk. Hogy mélyen belül miért nem hiszed el, hogy valóra válhatnak? Ha nem jön ezzel kapcsolatban megérzés, meditálj rajta egy kicsit, vagy kérd az Univerzum segítségét abban, hogy megérthesd és lebonthasd a saját korlátaidat.

Pl: Szeretnék egy munkahelyet, ahol megbecsülnek.

Ehhez kapcsolódó önkorlátozó hiedelmeim: Nincs bátorságom változtatni. Én sem becsülöm saját magamat. A szüleimet munkáját sem becsülték. Bizonytalan vagyok. Félek a változástól. Stb…

Gyújts egy gyertyát és ajánld fel a teliholdnak az ezzel kapcsolatos félelmeid. Mondd ki többször, hogy hajlandó vagy elengedni ezeket az önkorlátozó hiedelmeket. Ez csak akkor fog menni, ha felismerted őket. Majd érdemes helyüket megtölteni pozitív gondolatokkat. Mondd ki többször magadban, miután összeírtad őket: Bátor vagyok! Nyitott vagyok az újra! Tisztában vagyok a saját értékeimmel! Becsülöm a bennem rejlő képességeket! Szeretem magam!

Kellemes újjászületést kívánok Mindenkinek!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (https://elozoeletek.blogspot.hu)

Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “áldás” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL