2020 OKTÓBER 31-ÉN A KÉK TELIHOLD ÁLDÁSOS ÉS MÁGIKUS EREJE SEGÍT

Az októberi kék telihold köszönt ránk, ami kedvez a spirituális energiáknak, a varázslatoknak, a vizualizációnak és a teremtő meditációnak. Ezen a napon százszoros energiák segítenek bennünket az előrelépésben.

A 2020-as esztendő, egy megtisztulós, elengedős időszakkal fejeződik be, hogy fölösleges terheinktől megszabadulva élvezhessük az Új Év lehetőségeit.

Érdemes felülvizsgálni a munkánkhoz és pénzhez való viszonyunkat. Valamint párkapcsolatunk helyzetét, hasznos, a munka és párkapcsolat kérdését vizsgálni, melyik hogyan működik egymással és egymás nélkül. A saját életünkben, hogyan működik a két energia, ha munkánk van a párkapcsolatunk mindig jó? Vagy éppen azt, ha nincs párkapcsolatunk, akkor szárnyalunk-repkedünk a munka területén, mert minden energiát odacsoportosítunk? Ki-ki vizsgálja meg a maga életében ezt a kérdéskört.

Újítsd meg a párkapcsolatot és magánéletedet, valamint a munkához és pénzhez való kapcsolatodat vizsgáld meg…. Érdemes az álmainkat új köntösbe helyezni, reálisabb alapokra tenni, nem feltétlenül fellegekig szökő álmok a nyerők. Most ez a tavaszi újhold azt jelenti: hogy nézzük meg más szemszögből: az álmainkat, és vegyünk vissza egy csipetnyit belőle, maradjunk a realitás talaján… Halak uralkodó bolygója: Neptunusz, ezért fontos, hogy félreértések, túlzó álomvilágok ne vigyenek el, ne szálljunk el általuk. Ennek (ködös világ) transzformációjával, sokkal racionálisabb, normálisabb, boldogabb, tisztább életet tudunk élni. Nem egy megfoghatatlan mismásolós, várakozásokkal teli ürességet, hanem egy optimálisabb világot teremtve…..A telihold mindezt támogatja.

Legyél bátor, ne félj attól, hogy valami értékes és fontos dolgot elveszítesz. Csak akkor kaphatsz új, jobb dolgokat, élményeket, ha készen állsz rá. Csukott (teli) kézbe nem lehet új dolgot fogni. Ha elengedtük régi sérelmeinket, szomorúságunkat, félelmeinket, akkor tiszta lappal, újra építkezhetünk. Új alapokat hozunk létre, felépítjük kívánságainkat. Ahhoz, hogy vágyaink teljesüljenek, jól kell tudni kívánni. Ugyanis van az a mondás, hogy

“Vigyázz, mit kívánsz, mert megvalósul!”

Összességében minden eljut ezen a napon hozzánk információként, amire csak szükségünk van, csupán figyelni kell az égiek üzeneteit, hogy alkalmazhassuk is jövőnk formálása érdekében. A sorsunkon is tudunk fordítani, ez mindannyiunk számára egy jelentős pillanat.


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL