2022 – Egy új világ kapujában

2022 – Egy új világ kapujában

Az elmúlt év sok embernek bizonyult az eddigi legnehezebbnek. Minden helyzet és emberi kapcsolat kimozdult abba az irányba, melyben a feladatok rejtőznek. Ez volt rengeteg konfliktus és feszültség forrása.

2021 mindenkit megtanított az elengedésre és a lezárásra. Egy hatalmas fordulóponthoz érkezett az emberiség, lezáródott egy korszak a bolygón. Ennek jutalma egy sokkal jobb életminőség lehet. Visszatérünk szép lassan a természetességhez, a bolygó által nyújtott csodák rendeltetésszerű használatához.

Ha valaki eddig nem törődött lelki szükségleteivel, ha nem figyelt oda belső hangjára, a tavalyi évben olyan események generálódtak körülötte, melyek által kénytelen volt kicsit túl látni a fizikain.

Minden elkezdett átrendeződni, hogy helyreállhasson az egyensúly. Azért erősödtek fel a konfliktusok, hogy vegyük észre, mit kell megoldanunk. Azért rúgtak belénk hatalmasakat, hogy tudjuk, minek vagy kinek kell búcsút intenünk. Azért erősödtek fel a testi fájdalmak, hogy lehetőséget kapjunk arra, hogy önmagunkat meggyógyítsuk. Éreztük, hogy nincs tovább. Ha életben akarunk maradni, változni kell. Változtatni kell.

A változás mindig fájdalmas, hiszen olyan erősen ragaszkodunk a múlthoz. Akkor is, ha esetleg már csak szenvedést okoz. Félünk az ismeretlentől. Aki még mindig nem hajlandó az elengedésre, annak nagyon fájdalmas ez az időszak. Aki azt hiszi, hogy a megoldások csupán a fizikai világban vannak, szenvedni fog. A megértés viszont felszabadít! Éppen ezért:

Véleményem szerint a legfontosabb, hogy megértsd, miért születtél ebbe a családba. Vajon mit akartál megtanulni a szüleidtől? Ők a születésed pillanatától kezdve azt a tükröt tartják eléd, amilyen sérülést előző életedből magaddal hoztál. Ha például az egyik szülő megcsalta a másikat, akkor tudnod kell, hogy az ott van a lelkedben egyfajta sebként, ami arra vár, hogy begyógyítsd. Ezt elmúlt életeid sérüléseként hoztad magaddal, hogy most végre megoldd! Ha a szülői házban nem sikerült mindezt feldolgoznod, akkor a párkapcsolataid mutatják tovább a tükröt, vagyis bevonzol egy olyan párt, aki szintén megcsal, egyre erősebben rávilágítva arra, hogy van a lelkednek egy része, ami gyógyulásért kiált.

Tehát ha van folyamatosan visszatérő probléma az életedben, elsőként a családban keresd az okot.

2. Fontos, hogy megérts az emberi kapcsolataidat. Az érzések mindig útmutatók 1-1 helyzettel vagy emberrel kapcsolatban. Aki erős érzéseket vált ki belőled a megismerkedés pillanatában, ott szinte biztos, hogy van már közös múlt. Előző életekben már találkoztatok, és a lélek emlékezni kezdett.

Ha a közelében megnyugszol, békére lelsz, akkor valószínű, hogy nem cipeltek nehéz karmát, segíteni jöttetek egymás életét. Ha az illető dühöt, haragot vált ki belőled, akkor ott szinte biztosan van egy meg nem oldott konfliktus, amit áthoztatok erre az életre. Ha pedig sokszor éltetek párkapcsolatban, szerelemben, romantikus érzéseket fog kiváltani belőled. Boldogság önti el a szívedet a közelében.

Arra törekedj ebben az évben, hogy megoldd emberi kapcsolataidat, senkivel kapcsolatban ne maradjon benned rossz érzés. Értsd meg azt, mit és miért tett az illető, hogy elengedhesd végre.

3. Törekedj arra, hogy tisztázd magadban, miért vannak visszatérő helyzetek az életedben. Mi az, amit még nem tanultál meg belőlük? Lehet, hogy meg kell tanulni kiállni magadért. Vagy felvállalni a véleményed… a saját igazságod… De lehet akár az elfogadás, a megbocsátás vagy az elengedés a lecke. Onnan tudhatod, hogy még van dolgod egy bizonyos helyzettel, hogy még érzéseket vált ki belőled. Ha bevégezte rendeltetését, semleges lesz számodra.

4. Értsd meg, mit üzennek testi tüneteid. Talán túl mereven állsz a változáshoz, azért fáj a gerinced? Talán nehezen emészthetőek a körülötted zajló események, és a gyomrod fáj? Vagy folyamatos feszültség van a fejedben, mert egy pillanatra sem tudsz kikapcsolni?

Állj meg a percre, csendesedj le, és próbáld megérteni, mit akar üzenni a tested. Mit kell még meggyógyítani magadban? Mi az a múltbéli sérülés, amit szélnek kell eresztened? Mi az, amivel eddig nem néztél szembe?

2021-ben elkezdtük learatni, amit eddig elvetettünk… Sokan érzik igazságtalannak élethelyzetüket, mert azt gondolják, nem érdemlik meg, hogy megcsalják, megalázzák őket, hiszen ők soha életükben nem tettek ilyet. Ez lehet, hogy így van, de a lélekruhában eltárolódott mindaz, amit eddigi életeinkben megéltünk, és ami eddig nem került feldolgozásra, az most utat tör magának. Éppen ezért nem azon kell gondolkodni, miért is ilyen szerencsétlen az ember, hanem tárt karokkal fogadni mindent, ami jön és nyitottnak lenni a megoldásokra. Így sokkal gyorsabban léphetünk túl bármin. Nem árt naponta többször tudatosítani magunkban: ÉN VAGYOK A FELELŐS! Minden eddigi megtapasztalásomért én vagyok a felelős. Az az ember, aki erre ráérez, képes lesz saját maga irányítani életét. Senkit és semmit nem hibáztathatunk életünkért, hiszen minden döntést mi magunk hoztunk. Még azt is, hova és mikor születünk meg. Tudtuk, hogy pontosan ezekre az emberekre és körülményekre van szükségünk, hogy kiegyenlíthessük, amit lelkünkben hordozunk.

A karma elengedése nem azt jelenti, hogy holnaptól minden tökéletes, hanem azt, hogy szituációk által lehetőséget kapunk, hogy szembenézzünk a múlt terheivel és feldolgozzuk azt. Ezt csak úgy tudjuk megtenni, ha belemegyünk a szituációkba. Amikor szembenézünk legmélyebb félelmeinkkel. Amikor nem elmenekülünk, hanem végre megértjük és megoldjuk azt. Az elmúlt időszak számtalan lehetőséget adott nekünk erre. Egy karma akkor tekinthető megoldottnak, amikor megértetted a rendeltetését és elfogadtad. Ezáltal automatikusan megtörténik a megbocsátás és az elengedés. Nyugalomra lelsz.

Akkor válunk életünk mestereivé és akkor fogjuk könnyeden viselni az életet, amikor már nincsenek bennünk kérdések. Amikor már nem áldozatként tekintesz magadra, és nem kérdezed állandóan, hogy MIÉRT?

Ez akkor válik lehetségessé, amikor valóban megtanulsz bízni az isteni gondviselésben. Amikor megérted azt, hogy a világban minden Érted történik egy olyan terv alapján, amelyet Te hoztál létre Önmagad számára. Amikor felvállalod a felelősséget az életedért. Amikor elfogadod a sorsodat. Onnantól kezdve mester leszel és nem szolga. Ezt bármelyik pillanatban felismerheted.

A karmikus kapcsolatok lezáródnak le ebben az időszakban. Örüljünk, hogy eddig az életünk részei voltak, hiszen számtalan leckét sajátítottunk el általuk. De mostmár eljön a valódi társak, a valódi párkapcsolatok és szerelmek ideje.

Arra kérnék szívem szerint mindenkit, hogy ne bántsuk egymást. Mindenkinek van éppen elég feladata, ne nehezítsük meg egymás életét. Ne gyártsunk újabb karmákat. Legyünk türelemmel, alázattal, szeretettel egymás felé.

Ez az időszak fordulópont az emberiségnek. A legtöbben most egyenlítik ki a személyes és családi karmáikat, leválnak a kollektív szenvedés-tudatról, és felvállalják életük irányítását. Megértik a létezés titkait. Felébrednek az álomból. A szeretet veszi át az irányítást.

Hogy mit is kellett elengedni a tavalyi évben? Főként régi önmagadat. Azt az arcodat, amit a társadalom kreált. Le kell vetni az álarcokat. A szüleid, a barátaid, a párkapcsolataid által Rád égett álarcokat, hiszen a megfelelni vágyás miatt sokszor azt sem tudtad, melyik a valódi arcod.

Tudd meg végre, ki vagy Te, hol a helyed a világban. Tudd meg, mi okoz Neked örömet. Ne várd, és ne is engedd, hogy más mondja meg, ki vagy. Éppen ezért szűrd meg a tanításokat, kapcsold ki a tévét és a rádiót, és csak olyan emberekkel beszélgess, akik töltenek. Ne hagyd, hogy megijesszenek, hogy manipuláljanak.

Ne másokkal törődj, mindenkinek éppen elég a saját, megoldandó feladata. Senkit nem tudsz megmenteni Önmagától. Viszont Önmagadon kötelességed segíteni.

Tehát most figyeljünk arra, hogy lezárjunk és elengedjünk mindent és mindenkit, aki nem szolgálja a fejlődésünket. Aki visszahúz minket. Ez lehet tudatos munka, és így kevésbé fájdalmas. Feloldani a bennünk lévő összes negatív érzelmet: harag, bűntudat, félelmek, fájdalmak, neheztelés, aggódás stb… Míg ezeket nem fogadod el és nem engeded el, nem tudsz eltávolodni tőle. S míg nem távolodsz el, nem tudsz rálátni. Addig a része vagy. Addig ez egy mókuskerék, amiből nem tudsz kiugrani. Míg nem látsz rá, addig nem érted meg. A karma oldása pedig egyenlő a megértéssel. Ha megértetted 1-1 szituáció rendeltetését az életedben, betöltötte a szerepét. Vagyis nincs már szükséged rá. Feloldódik.

A világ a tükröd. Amint kint, úgy bent. Amint bent, úgy kint. Semmit nem tudsz egy másik emberben megtalálni, míg nem találtad meg saját magadban. A személyes karmát az oldja, ha megtanulod végre feltétel nélkül szeretni önmagadat. Amikor elhiszed, hogy méltó vagy. Az önszeretet azzal egyenlő, hogy elengeded a bűntudatot. Meg kell értened, hogy nem vagy azonos a tegnap történtekkel. Nem vagy azonos a gondolataiddal, a testeddel.

Ez az időszak továbbra is mindenkit önvizsgálatra késztet. Már senkinek nem lehet megmondani, megjósolni, mi várhat rá a jövőben. Ha valaki lepakolja a múlt batyuit, ha megérti élete történéseit, kiegyenlíti a számlát, rájön saját határtalanságára és értékeire, felvállalja élete feladatát, egy olyan áldásban lehet része, melyben arra döbben rá, hogy minden gondolata és vágya egy szempillantás alatt valósul meg és köszönt rá a valódi boldogság.

Azt érzem, a régi világot elengedtük, az újat még nem tudtuk befogadni. Mint ha 2 kapu között sétálnánk egy folyosón. Fel kell vennünk az új energiákat, megemelni a rezgésünket, hogy létezni tudjunk egy sokkal tisztább világban.

Érzelmekben és a fizikai világban is gazdag, harmonikus, békés és kiegyensúlyozott 2022-es kívánok Mindenkinek!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (https://elozoeletek.blogspot.hu) 

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL