2023.03.21. – Újhold varázslat, használd ezt az angyali imát!

2023.03.21. – Újhold varázslat, használd ezt az angyali imát!

Kedves Olvasóim,

Az égi testek mozgása mindig hatalmas hatással van az életünkre. Az újhold azonban különleges jelentőséggel bír, mivel mindig új kezdetet jelent az életünkben. Az újhold tehát lehetőséget ad arra, hogy megújítsuk életünket, és az életünkben olyan változásokat hozzunk létre, amelyek boldogságot és elégedettséget hoznak számunkra.

Az angyalok imájukban segítenek nekünk, hogy a pozitív energiák vonzzák be az életünkbe a boldogságot, a béke és a harmóniát. Az angyali áldás pedig azt jelenti, hogy az égi erők általában kegyelmet és szeretetet árasztanak az életünkbe.

Ez az angyali ima segíthet abban, hogy még jobban kapcsolódjunk az égiekkel, és megerősödjünk a nehéz időkben is. Kérlek, használd ezt az imát az újhold idején, hogy kapcsolódhass az égiekhez, és megteremthessed az életedben a pozitív változásokat:

“Szent angyalok, kérlek segítsetek nekem az újhold idején. Segítsetek abban, hogy megtaláljam az életemben azokat a dolgokat, amelyek boldogságot és elégedettséget hoznak számomra. Köszönöm, hogy vezettek engem az élet utazásán, és segítetek abban, hogy a pozitív változásokat hozzam létre az életemben. Áldjátok meg az életemet, és segítsetek abban, hogy a legjobbat hozzam ki magamból az élet különböző területein. Köszönöm, hogy mindig mellettem álltok, és támogattok az utazásomon!”

Az angyalok mindig mellettünk állnak, és segítenek nekünk az életünk nehéz pillanataiban is. Az imádkozás és az angyali áldás segíthet abban, hogy megerősödjünk, és bátran tegyük meg azokat a lépéseket, amelyek a boldogság felé vezetnek.

Az élet rövid, és az angyalok szerint minden pillanatot ki kell használnunk. Az újhold pedig az a pillanat, amikor az élet kincseit megnyitjuk előttünk, és lehetőségünk van arra, hogy bátran lépjünk előre az életünkben.

Köszönöm, hogy olvastatok, és remélem, hogy az imám és az üzenetem segíteni fog abban, hogy kapcsolatba lépj az égiekkel, és megteremtsd az életedben a boldogságot és az elégedettséget.

szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK