2023.07.21: Tízmilliószoros erejű teremtő nap van ma – Minden, amit kívánsz, valóra válik! Oszd meg és részesülj a csodából!

2023.07.21: Tízmilliószoros erejű teremtő nap van ma – Minden, amit kívánsz, valóra válik! Oszd meg és részesülj a csodából!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kerdves Olvasóink!

Ma egy különleges napra ébredtünk, amelynek titokzatos és hatalmas ereje minden szívünk vágyát valóra válthatja. A ma napi, 2023.07.21-i dátum több, mint egy egyszerű dátum, ez egy rendkívüli energetikai kapu, melynek segítségével megteremthetjük a legféltettebb álmainkat.

  1. Fejezet: A Tízmilliószoros Nap Ereje

A Világegyetemben minden energia, és minden energia rezgés. Vannak olyan napok, amikor a bolygók elrendeződése, a Nap állása és a nap jelentősége miatt ez a rezgés erősödik, mintegy tízmilliószoros teremtő erőt kölcsönözve a napnak.

A ma napja, 2023.07.21., ilyen nap. Ez a nap olyan, mint egy energetikai portál, amelyen keresztül képesek vagyunk csodákat manifesztálni az életünkben. A gondolataink, szavaink és cselekedeteink ereje tízmilliószorosára nő.

  1. Fejezet: Hogyan Használjuk Ki a Tízmilliószoros Nap Erejét?

A legfontosabb, hogy higgyünk a teremtő erőnkben. Minden gondolat, szó és cselekedet energia, és ezek az energiák a mai napon títmilliószor erősebbek. Válaszd a pozitív gondolatokat, a szeretettel teli szavakat és a jótékony cselekedeteket, és teremts olyan világot magadnak, amilyet csak szeretnél!

Kérlek, bízz magadban és a Világegyetemben. Hagyd, hogy a ma napja megerősítse a hitet a saját teremtő erődben, és teremts csodákat!

  1. Fejezet: Az Erő Megosztásának Fontossága

Ha megtapasztaltad a ma napjának erejét, és szeretnéd, hogy mások is részesüljenek belőle, ne habozz megosztani ezt a cikket! A megosztás erőt ad a teremtésnek, és segít eljuttatni az üzenetet mindazokhoz, akiknek szükségük van rá.

A megosztás az adakozás és a segítés aktusa, ami csak erősíti a saját teremtő erőnket. A Világegyetem törvényei szerint, amit adsz, azt kapsz vissza. Így a jó kívánságaink, melyeket mások felé közvetítünk, visszatérnek hozzánk megsokszorozva.

Ne felejtsd el, kedves Olvasó, hogy te magad vagy a legnagyobb teremtő. A mai nap egy csodálatos alkalom arra, hogy ezt megéld és megtapasztald. Hagyd, hogy a tízmilliószoros nap ereje segítse a gondolataid, szavaid és cselekedeteid megvalósulását. Oszd meg ezt a hírt, hogy mások is részesülhessenek ebben az áldásban. Bízz a folyamatban, és fogadd be a csodákat!

Minden, amit ma kívánsz, valóra válhat. Mert te érdemes vagy rá!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK