2023.08.12 – Az Ezerszeres teremtő energiák Titka: Hogyan Használd fel a mai nap áldását az életedben

2023.08.12 – Az Ezerszeres teremtő energiák Titka: Hogyan Használd fel a mai nap áldását az életedben

Kedves Olvasóink,

Az Univerzum ma különleges üzenetet suttog a fülünkbe. A csillagok és a számok összehangolódnak, és egy erőteljes és ezerszeres energia árad a földi világunkba. Az 2023.08.12. dátumot magába foglaló mai nap egy olyan lehetőséget tartogat, amit egyszerűen nem szabad elszalasztanunk. Készen állsz a felfedezésre?

A 2023.08.12 dátum számai (2+0+2+3+0+8+1+2) összeadva 18-at adnak, ami tovább redukálódik a 9-es számra. A 9-es szám a befejezés, az áldások, és a spirituális felemelkedés szimbóluma. Így az Univerzum ma felszabadítja ezen energia ezerszeres erejét!

A mai nap a bölcs Oroszlán jegyében áll. A Nap és a Hold tökéletes egyensúlyban vannak, lehetővé téve, hogy teljes mértékben összhangba kerüljünk a belső erőnkkel és szenvedélyünkkel.

A mai nap energiái fényt hoznak a lelkedbe, a sorsodban lévő ösvény tisztábbá válik. Ha valami nagyot szeretnél elérni, ma itt a lehetőség. Hallgasd meg szíved hívását, és lépj a sorsod felé.

Mantra a mai napra:

“Én vagyok az energia, az erő és a szeretet. Átadom magam a  mai nap áldásainak. Így legyen.” (Ismételd ezt a mantrát 9-szer a nap folyamán.)

Kérés a Karma felé:

“Drága Karma, kérlek vezess engem az ösvényen, hogy felhasználjam a mai nap ezerszeres energiáját a jóra és a fejlődésre. Segíts nekem megteremteni azt, ami a legjobb az én legmagasabb jómban. Így legyen.”

Kedves Olvasó, ez a nap egy kivételes alkalom, hogy változtass, gyógyíts és teremts. Megosztva ezt a cikket, a mai nap ereje még nagyobbra nő, és mások számára is újabb lehetőséget nyit meg. Képzeld csak el, milyen csodákat hozhatunk létre együtt!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK