2023.08.18.: Az égi áldások ezerszeres erővel találnak Rád – Az egyetlen dolog, amit tudnod kell a szerencséd bevonzásához!

2023.08.18.: Az égi áldások ezerszeres erővel találnak Rád – Az egyetlen dolog, amit tudnod kell a szerencséd bevonzásához!

Kedves Lélektársam,

Mai napon, 2023. augusztus 18-án, az égi áldások ezerszeres erővel találnak rád. Az égiek ma különlegesen közel érkeznek hozzád, és készek megnyitni a teremtés, a szeretet és a bőség kapuját számodra.

Numerológia: A 2023.08.18 Számainak ereje

A mai dátum számai (2+0+2+3+0+8+1+8=24, és 2+4=6) a 6-os számban egyesülnek, amely a gondoskodás, a harmónia és az otthon energiáját hordozza. A mai nap ideális a szeretetteli kapcsolatok mélyítéséhez, az otthonodban való berendezkedéshez és a bőségteremtéshez.

A Nap az oroszlán jegyében van, amely a bátorságot és az erőt adja, míg a Vénusz a Mérleg jegyében áll, amely a szépség és az egyensúly jelképe. Az erő és a harmónia találkozása a mai napon megnyitja az áldások kapuját.

Az égiek azt üzenik, hogy ma nyitott szívvel lépj a külvilágba. Bármi lehetséges, és a vágyaid közelebb vannak, mint gondolnád. A szeretet energia ma különösen erős, használd bölcsen!

Mantra és egy kérés a karma felé:

Ismételd ezt a mantrát:

“Én vagyok az áldás, én vagyok a bőség, én vagyok a szeretet.”

Ne felejts el kérni a karmától:

“Kedves Univerzum, engedd, hogy ma az áldások, bőség és szeretet erővel találjanak rám. Nyitott szívvel fogadom, és ezerszeresen továbbadom! Ámen.”

Az áldások erejét tovább erősítheted, ha megosztod ezt az üzenetet. Kattints a megosztásra, és terjeszd tovább az égi áldásokat azok számára, akiknek szükségük van rá!

Szeretetben és fényben,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK