2023.09.29. – A mai kos telihold elhozza a várva várt megújulást számunkra!

2023.09.29. – A mai kos telihold elhozza a várva várt megújulást számunkra!

Kedves Lélekutazó!

Miközben ezt az üzenetet olvasod, a kozmikus energiák máris munkába látnak. A csillagok konstellációjában ma egy rendkívüli esemény történik: egy ragyogó kos telihold kelt az égen. De mi is jelenti ez pontosan számodra? Milyen változásoknak vagy kilátásban? Kísérj el ezen a misztikus úton, hogy együtt fedezzük fel!

2023.09.29. – A Számok Energetikai Jelentése

A 2023.09.29. dátum magában hordoz egy különleges energiát, ami az új kezdetek és a spirituális ébredés körül forog. Az év, a hónap és a nap száma együttesen erősítik a Kos telihold hatását, sugallva a váratlan lehetőségek és a karmikus találkozások napját.

Kos Telihold Hatásai

A kos energiája tüzes, szenvedélyes és vezető. Amikor a telihold ebben a jegyben kelt, olyan energiát kaphatunk, ami a személyes átalakulás és az újrakezdés idejét idézi. A Kos arra ösztönöz, hogy lépjünk előre bátorsággal, és változtassunk azon, ami már nem szolgál minket.

Az ilyen telihold alatt erősebben érezhetjük az ambíciót és az ösztönöket. De a Kos telihold nem csak a külső világot érinti, hanem mélyen a lelkünkbe is betekintést enged. Hozza a belső tüzet és az éberséget, hogy megértsük, mire van szükségünk az életünkben, és merre tartunk.

Az elkövetkező időszakban sokan észreveszik, hogy régi sebek gyógyulnak meg és régóta húzódó kérdések kapnak választ. Olyan események történhetnek, amikre régóta vártak. Készülj fel a váratlan örömökre és a belső békére!

Még ha most nem is érzed, hamarosan megtapasztalhatod ezen áldások valódi erejét. Az élet apró jeleit és csodáit keressétek, mert hamarosan új lehetőségekkel, új összeköttetésekkel és talán váratlan szerencsés fordulatokkal gazdagodhatsz.

Kedves olvasó, köszönöm, hogy velem tartottál ezen az izgalmas úton. Ha úgy érzed, hogy ez az üzenet valamilyen módon segített vagy inspirált, kérlek, oszd meg másokkal is. A megosztásokkal erősebb lesz az üzenet ereje, és biztosabb, hogy mindenkit elér és valóra válik. Ha további gondolataid vannak, vagy meg szeretnéd osztani a saját teliholdas élményeidet, ne habozz kommentelni alul. Együtt, lélekben összekapcsolódva, még erősebbek vagyunk!

Újhold Ima az Újrakezdésért és a Megújulásért

Újhold Ima az Újrakezdésért és a Megújulásért

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”


A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”