2023. 11. 27-ÉN TELIHOLD! MOST VONZD BE A SZERENCSÉDET ÉS TEDD LE A LELKI TERHEKET! MIELŐTT TOVÁBB GÖRGETSZ, OSZD MEG, KEDVELD ÉS HAMAROSAN MINDEN KÍVÁNSÁGOD TELJESÜL!

2023. 11. 27-ÉN TELIHOLD! MOST VONZD BE A SZERENCSÉDET ÉS TEDD LE A LELKI TERHEKET! MIELŐTT TOVÁBB GÖRGETSZ, OSZD MEG, KEDVELD ÉS HAMAROSAN MINDEN KÍVÁNSÁGOD TELJESÜL!

2023. november 27-én egy különleges telihold ragyogja be az éjszakát, és ez nem csak egy gyönyörű természeti jelenség, hanem egy hatalmas spirituális esemény is. Ez az éjszaka többet rejt, mint gondolnád – itt az ideje, hogy megtudd, hogyan vonzhatod be a szerencsét, és hogyan szabadulhatsz meg a lelki terhektől ezen a varázslatos estén!

Nézzük meg a dátumot: 2023. 11. 27. Ha összeadjuk a számokat (2+0+2+3+1+1+2+7), az összeg 18. A 18-as szám spirituális értelmezése szerint ez a szám jelzi a belső bölcsesség és a spirituális megújulás idejét. A 18-as számot tovább bontva (1+8) eljutunk a 9-es számhoz, ami a befejezés és az új kezdetek szimbóluma.

A 9-es szám a numerológiában a magasabb cél elérésének és az életút befejezésének számát jelenti. Ez azt sugallja, hogy most van az ideális idő a régi, feleslegessé vált dolgok, gondolatok és érzelmek elengedésére, és új lehetőségek felé nyitni.

A Telihold Áldása

A mai telihold egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy megtisztítsd a lelkedet és új energiákkal töltsd fel magadat. Az égiek üzenete világos: bízz a folyamatban, és engedd, hogy az univerzum vezessen téged. A következő hetekben figyelj az apró jelekre, amelyek útmutatást és megerősítést adnak neked az új úton.

Mit tehetsz ezen a különleges estén?

  1. Meditáció és elmélkedés: fordíts időt magadra, meditálj a telihold fényében, és gondold át a céljaidat.

  2. Tisztító ritálé: használj tisztító rituálékat, mint a füstölés vagy a sós fürdő, hogy megszabadulj a negatív energiáktól.

  3. Kívánságlista: írd le a kívánságaidat, és képzeld el, ahogy valóra válnak.

Ne feledd megosztani és kedvelni!

Mielőtt tovább lépsz, OSZD MEG és KEDVELD ezt a cikket! Ezzel nem csak magadnak hozol szerencsét és megújulást, hanem másoknak is segítesz a pozitív energiák elérésében. Készülj fel a csodákra, amelyek a telihold erejével megérkeznek az életedbe!

Felkészülés a telihold áldásos hatásainak felhasználásához: Út a lelki megújulás felé

Csodás áldást hozó telihold ima

Csodás áldást hozó telihold ima

pozitív gondolatok blog

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével