2023 – 2024: MOST VONZD BE A SZERENCSÉDET ÉS INDÍTSD EL A SZERENCSÉS IDŐSZAKOT AZ ÉLETEDBEN! AZ ÉV UTOLSÓ NAPJA KEZDŐDIK!

2023 – 2024: MOST VONZD BE A SZERENCSÉDET ÉS INDÍTSD EL A SZERENCSÉS IDŐSZAKOT AZ ÉLETEDBEN! AZ ÉV UTOLSÓ NAPJA KEZDŐDIK!

Az év utolsó napja nem csak egy egyszerű dátum a naptárban. 2023 december 31-én, egy hihetetlenül erős energetikai átmenet kezdődik, ami megalapozza a 2024-es év szerencséjét és bőségét. Tudtad, hogy a számmisztika és a numerológia szerint ez a nap kulcsfontosságú lehet az életedben? Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan használhatod ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és hogy mit jósolnak a számok az elkövetkező évre!

Az év utolsó napjának titokzatos üzenete

A 2023-as év utolsó napja egyben a 2024-es év előestéje is, ami hatalmas változásokat és lehetőségeket jelent. A számmisztika szerint az új év (2+0+2+4) összege 8, ami a bőség, a gazdagság és a siker száma. Ez azt jelenti, hogy 2024-ben minden lehetőség adott lesz ahhoz, hogy a legjobbat hozd ki magadból és a körülötted lévő világból.

A szerencse és bőség éve

Az 8-as szám a numerológiában a végtelen lehetőségek és a gazdagság szimbóluma. Ez az év tökéletes időszak lesz a vállalkozások indítására, új kapcsolatok kialakítására és a személyes fejlődésre. Emellett az 8-as szám az egyensúlyt és a stabilitást is jelzi, ami segít megtalálni a helyes utat a kihívások között.

A 2024-es év áldása

A 2024-es év különleges lehetőségeket tartogat számodra. Az univerzum üzenete világos: nyisd meg a szívedet és az elmédet, fogadd el az új kihívásokat, és ne félj a változástól. A következő évben figyelj az apró jelekre, amelyek irányt és megerősítést adnak neked az új utadon.

Hogyan készülj fel a szerencsés 2024-es évre?

  1. Tervezz és álmodj nagyban: használd az év utolsó napját arra, hogy átgondold a céljaidat és terveidet a következő évre.

  2. Pozitív gondolkodás: maradj pozitív és nyitott, fogadd el az univerzum ajándékait.

  3. Változtass amin kell: Ne habozz változtatni az életeden, hogy megteremtsd a kívánt jövőt.

Bőség mantra a 2024. évre

“Én vagyok a bőség megtestesítője,
Az univerzum gazdagsága körülölel engem.
Minden nap új lehetőségeket hoz,
És minden lépésem a siker felé vezet.

Áradjon rám az áldás és a jólét,
Mint a napfény, ami átjárja a földet.
Nyitott vagyok minden jóra,
Ami az életem útján megjelenik.

Bőség, gazdagság, jólét,
Töltsd el az életem minden területét.
Hálás vagyok mindenért, ami már megvan,
És mindenért, ami még eljön.

Az univerzum végtelen forrásaiból táplálkozom,
A bőség áramlásában élek és lélegzem.
Ez az én valóságom, ez a hitem,
És így lesz minden nap, minden pillanatban.”

Ne feledd megosztani és kedvelni!

Mielőtt tovább lépsz, OSZD MEG és KEDVELD ezt a cikket! Ezzel nem csak magadnak, hanem másoknak is segítesz felkészülni a szerencsés és bőséges 2024-es évre. Készülj fel a csodákra, amelyek az elkövetkező évben várnak rád!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével