2023. Szeptember 29.: A Kosban Ragyogó Telihold és a Kozmikus Csodák Napja

2023. Szeptember 29.: A Kosban Ragyogó Telihold és a Kozmikus Csodák Napja

Szeretett Olvasónk!

A sors olyan napokat hoz számunkra, amelyek magukban hordozzák a változás erejét, az ébredést és az újrakezdést. A 2023. szeptember 29-e éppen ilyen nap. Ahogyan az éjszaka homályát a Telihold fénye szeli át, a kozmosz titokzatos ereje egy olyan egyedülálló energiamixet teremt, amely nemcsak az égen, de lelkünk mélyén is változást hoz.

A Kos energiája – bátorság, kezdeményezés, megújulás

A Kos jegyében ragyogó Telihold hihetetlen ereje a bátorság, a kezdeményezés és a megújulás hármasának tüzében ég. Ez az időszak tökéletes arra, hogy elengedjük azt, ami már nem szolgál minket, és helyet adjunk az új lehetőségeknek és kihívásoknak.

A kozmikus események összjátéka

Több kozmikus esemény egyesül ezen a napon, amelyek együtt egy olyan rendkívüli energiamixet hoznak létre, amely a legmélyebb álmokat és vágyakat is képes felébreszteni. Ebben az összhangban minden rezgés, minden csillagfény és minden bolygómozgás arra hív minket, hogy megérezzük az univerzum csodáit.

Csodák, elengedés és megújulás

Ahogy ezen az éjszakán a csillagok fénye az égen ragyog, bennünk is ragyog egy belső fény, amely a csodák erejét hordozza. Most van itt az ideje annak, hogy mélyen belenézzünk lelkünk tükrébe, elengedjük a múlt terheit és kinyissuk szívünket a megújulás lehetőségei felé.

Jövendőmondás – az eljövendő napok üzenetei

Miközben a Telihold a Kosban fénylenek, az ég hírnökei így szólnak:

“A következő napokban érezni fogod az ébredés szeleit. Új kapuk nyílnak meg előtted, amelyek mögött eddig rejtett titkok és lehetőségek várnak. De légy óvatos! Az elengedés művészete most nélkülözhetetlen. Ahol a régi terhek súlya nehezedik, ott az új nem talál helyet. Bízz az univerzum ritmusában, és kövesd az ösztöneidet, mert a kozmikus energiák most a te oldaladon állnak.”

Ez a rendkívüli éjszaka nem csak egy egyszerű dátum a naptárban. Ez a nap az összhang, az elengedés és a megújulás ígéretét hordozza. Lépj be ebbe az energiába, engedd el a régit, és fogadd be az új csodákat, melyek az univerzumból érkeznek hozzád.

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”


A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”