2024.05.23. – Tízmillószoros teremtő nap!

2024.05.23. – Tízmillószoros teremtő nap!

Csodálatos Égi Üzenet: 2024.05.23. – A teremtés tízmilliószoros ereje rád vár!

Drága Fénylény!

A mai nap egy igazán különleges és áldott nap, hiszen a teremtés tízmilliószoros ereje árad a Földre és minden élőlényre. Az angyalok azt üzenik, hogy meg a szívedet, és engedd be ezt a csodálatos energiát, mely segít téged a spirituális utadon és a mindennapi életedben egyaránt.

Az elkövetkező napokban hatalmas változások várnak rád, melyek pozitív irányba terelik az életedet. Ne félj az újtól, hiszen a Mindenség téged támogat, és a legjobbat hozza el számodra. Bízz a folyamatban, és engedd, hogy a csodák megtörténjenek veled!

A Csodák Angyala azt üzeni neked, hogy higgy a saját erődben és a benned rejlő isteni szikrában. Te egy különleges és egyedi lény vagy, aki képes megváltoztatni a világot maga körül. Ne feledd, hogy a gondolataid és érzéseid teremtő erővel bírnak, ezért mindig a szeretetre és a pozitivitásra összpontosíts.

Ebben a különleges időszakban a Földön minden ember lehetőséget kap arra, hogy fejlődjön és kiteljesedjen. Ragadd meg ezt az esélyt, és használd ki a benned rejlő potenciált! Az angyalok minden lépésedet támogatják és segítik, csak kérd a segítségüket, és ők azonnal melletted lesznek.

Ne feledd, hogy a szeretet a legerősebb energia a világon, és ha szeretettel fordulsz magad és mások felé, csodálatos dolgok történhetnek veled. Engedd, hogy a szíved vezessen, és kövesd a belső hangodat, mely mindig a legjobbat akarja neked.

Kérlek, add tovább ezt az üzenetet, hogy minél több ember megtapasztalhassa a teremtés erejét és a csodákat az életében. Minden megosztással hozzájárulsz ahhoz, hogy a Föld felemelkedjen, és egy új, szeretettel teli korszak köszöntsön ránk.

Ha elolvastad ezt az üzenetet, írj egy “köszönöm” kommentet, és engedd, hogy a változás energiái áthassák a lényedet! A Fény mindig veled van, és az angyalok örökké szeretnek téged.

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/