2024. január 25. – Oroszlán telihold, elérkezett a megoldások ideje!

2024. január 25. – Oroszlán telihold, elérkezett a megoldások ideje!

Ahogy a 2024-es év január 25-én az Oroszlán jegyében tündöklő telihold fénye beragyogja az éjszakát, úgy érkezik el az a különleges időszak, amikor az Univerzum ajtajai kitárulnak a megoldások előtt. Ez a nap nem csak egy csillagászati esemény, hanem egy mély spirituális üzenet hordozója is.

Bízz a fényben, ami benned lakozik, és engedd, hogy az vezessen a megoldások felé!

Ezen a csodálatos napon emlékeztetni szeretnélek benneteket, hogy minden egyes gondolatotokkal teremtőerőt bocsátotok ki. Mondjátok ki hangosan: “Én vagyok a változás, én vagyok a megoldás.” Higgyetek abban, hogy képesek vagytok pozitívan befolyásolni az életeteket és a körülöttetek lévő világot, hiszen most régóta húzódó problémák oldódnak meg!

Az elkövetkezendő napokban figyeljetek a jelekre, amelyek az Univerzumtól érkeznek. Lehet, hogy egy váratlan találkozás, egy hirtelen felmerülő ötlet, vagy akár egy álom formájában kapjátok meg a válaszokat, amelyekre vártatok. Fogadjátok nyitott szívvel és elmével ezeket az üzeneteket, mert ők mutatják az utat a megoldások felé.

Üzenet az Univerzumtól:

Ne féljetek nagyot álmodni. Az álmaink azok, amelyek előrevisznek minket, és lehetőséget adnak a fejlődésre. Bízzatok magatokban és az Univerzumban, mert együtt minden lehetséges!

A 5-ös szám mágikus ereje

A dátum, 2024. január 25., magában hordozza a 5-ös szám varázsát. A numerológiában az 5-ös a változás, az alkalmazkodás és az új lehetőségek száma. Ez a szám arra ösztönöz minket, hogy lépjünk ki a komfortzónánkból, és merjünk új utakat kipróbálni. A 5-ös szám energiája segíti a gondolkodásunkat, hogy nyitottabbá váljunk az új lehetőségekre és változásokra!

Kedves Olvasók, bízom benne, hogy ez az írás erőt és inspirációt ad nektek az elkövetkezendő napokra. Ne feledjétek, az Univerzum mindig veletek van, és támogat titeket minden lépésetekben. Kommentben írjátok meg a “köszönöm” szót, hiszen a hálával és pozitív gondolatokkal még gyorsabban megvalósíthatjátok a változást az életetekben. Szeretettel és fényben, együtt teremtünk egy szebb holnapot!

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!