2024.július 7, tízmilliószoros erejű teremtő nap – készülj fel egy igazán varázslatos és sorsfordító eseményre!

2024.július 7, tízmilliószoros erejű teremtő nap – készülj fel egy igazán varázslatos és sorsfordító eseményre!

Kedves Olvasó!

Készülj fel egy igazán varázslatos és sorsfordító eseményre! 2024. július 7-én egy rendkívüli kozmikus jelenség tanúi leszünk: eljön a tízmilliószoros erejű teremtő nap! Ez nem csupán egy átlagos nap, hanem egy valódi spirituális kapu, amely lehetőséget ad arra, hogy gyökeresen átalakítsd az életedet és megvalósítsd legmerészebb álmaidat!

De mi teszi ezt a napot ennyire különlegessé? A válasz az univerzum csodálatos összehangolódásában rejlik. Ezen a napon a bolygók, csillagok és kozmikus energiák olyan egyedi konstellációba rendeződnek, amely felerősíti a teremtő erőnket. Képzeld el, hogy minden gondolatod, szándékod és imád tízmilliószoros erővel manifesztálódik! Ez olyan, mintha az angyalok és az univerzum összes ereje összefogna, hogy segítsen neked megvalósítani a vágyaidat.

Hogyan használhatod ki ennek a kivételes napnak az erejét? Íme néhány lépés, amely segít ráhangolódni a kozmikus energiákra:

1. Tisztítsd meg az aurád és a környezeted! Használj fehér zsályát vagy palo santo-t a negatív energiák elűzésére.

2. Meditálj a hajnali órákban! Kapcsolódj az univerzum szívéhez, és engedd, hogy a kozmikus bölcsesség átjárjon.

3. Írd le a szándékaidat! Készíts egy listát mindazokról a dolgokról, amiket szeretnél megteremteni az életedben. Légy konkrét és pozitív!

4. Vizualizálj! Képzeld el élénken, ahogy a vágyaid már megvalósultak. Érezd át a beteljesülés örömét és háláját.

5. Mondd el ezt a különleges, angyali megerősítést:

“Az univerzum végtelen bőségével összhangban, most aktiválom teremtő erőmet. Az angyalok és a kozmikus energiák támogatásával, tízmilliószoros erővel hívom életre legszebb álmaimat. Hálás vagyok a csodákért, amelyek most áramlanak az életembe. Úgy legyen, úgy van!”

6. Végezz egy szakrális rituálét! Gyújts meg 7 fehér gyertyát (a 7-es szám a spirituális tökéletesség szimbóluma), és helyezz köréjük kristályokat, amelyek felerősítik a teremtő energiákat (például hegyikristály, ametiszt, citrín).

7. Légy hálás! A nap folyamán többször is fejezd ki háládat az univerzumnak és az angyaloknak a támogatásukért és a már megvalósult csodákért.

Ne feledd, kedves Olvasó, hogy ezen a különleges napon te vagy a saját életed varázslója! A gondolataid és szándékaid olyan erővel bírnak, amely képes átalakítani a valóságot. Használd bölcsen ezt az ajándékot, és teremts egy olyan életet, amelyről mindig is álmodtál!

De a csoda nem áll meg itt! A július 7-i teremtő nap hatása nem csak erre az egy napra korlátozódik. Az ekkor elindított folyamatok és manifesztációk hónapokon, sőt éveken át éreztetik majd a hatásukat. Ezért különösen fontos, hogy tiszta szándékkal és szeretettel a szívedben lépj be ebbe a mágikus kapuba.

Oszd meg ezt az üzenetet másokkal is! Minél többen hangolódnak rá erre a kivételes energiára, annál erősebb lesz a kollektív teremtő erőnk. Együtt egy szebb, harmonikusabb világot hozhatunk létre!

Ne feledd, a csoda benned van! Te vagy az univerzum csodálatos teremtménye, aki képes csodákra. Július 7-én engedd szabadjára a benned rejlő isteni erőt, és nézd, ahogy az életed átalakul!

Végtelen szeretettel és kozmikus áldással,
Az Angyalaid üzenete

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/