2024. július 9-én egy különleges spirituális esemény vár ránk: az Isteni Kegyelem és Megújulás Napja!

2024. július 9-én egy különleges spirituális esemény vár ránk: az Isteni Kegyelem és Megújulás Napja!

Kedves Olvasóim!

Ezen a keddi napon az Úr különös módon nyitja meg az ég csatornáit, hogy áldását és kegyelmét árassza ránk. Ez nem egy átlagos nap, hanem egy igazi lehetőség a lelki megtisztulásra és újjászületésre!

A csillagok állása is kedvező: a Jupiter, mely az isteni bőség szimbóluma, harmonikus kapcsolat kerül a Neptunusszal, a spirituális inspiráció bolygójával. Ez az égi összhang felerősíti imáink erejét és megnyitja szívünket az isteni útmutatás előtt.

Őrangyalaink és az arkangyalok serege különösen közel lesz hozzánk ezen a napon. Mihály arkangyal védelmező kardjával őrködik felettünk, míg Gábriel arkangyal az isteni üzenetek tiszta közvetítőjeként segítünk nekünk.

Mit tehetünk, hogy befogadjuk ezt az áldást?

  1. Imádkozzunk: Szenteljünk extra időt az elmélyült, őszinte imádságnak.

  2. Olvassuk a Szentírást: Az Ige különösen élővé válik ezen a napon.

  3. Böjtöljünk: A testi megtartóztatás segít a lelki ráhangolódásban.

  4. Gyakoroljuk a megbocsátást: Engedjük el a régi sérelmeinket, ahogy az Úr is megbocsát nekünk.

  5. Vegyünk részt istentiszteleten: A közösségi ima ereje megsokszorozódik.

Ez a nap nem csak személyes lelki fejlődésünkről szól, hanem egész közösségünk és nemzetünk megújulásáról is. Az Isteni energia elhozza a megújulás energiáit, hogy közelebb kerüljünk Istenhez és egymáshoz.

Osszuk meg ezt az örömhírt minden testvérünkkel! Minél többen egyesülünk imában és meditációban, erősebb lesz a pozitív változás. Együtt emelhetjük fel szívünket az Úrhoz és kérhetjük áldását földünkre.

Az Isteni Kegyelem és Megújulás Napjának hatásai hosszan tartóak lesznek, segítve minket, hogy szilárdabban járjunk hitünk útján. Ez a nap egy mérföldkő lehet lelki utazásunkban!

Legyünk részesei ennek az áldott alkalomnak! Osszuk meg ezt az üzenetet és bátorítsunk másokat is, hogy csatlakozzanak hozzánk imában! Együtt, Isten kegyelmében megújulva léphetünk egy áldottabb jövő felé!

Ne szalasszuk el ezt a kivételes alkalmat! Az Úr ma különös módon közel van hozzánk – nyissuk meg szívünket és fogadjuk be szeretetet!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/