3 biztos jele annak, hogy az igazi szerelem már úton van feléd!

3 biztos jele annak, hogy az igazi szerelem már úton van feléd!

Kedves Olvasóm!

Ha mostanában egyre többet gondolsz a szerelemre, az nem a véletlen műve! Az angyalok azt üzenik számodra, hogy életed nagy szerelme már úton van feléd. Lehet, hogy már ismered, de az is lehet, hogy hamarosan belép az életedbe – járj nyitott szemmel, mert bármikor megtörténhet a nagy találkozás!

De honnan tudhatod, hogy valóban a lelki társad közeledik feléd? Az angyalok 3 tévedhetetlen jelet küldtek, amelyekből biztosan felismered!

  1. Gyakran látsz ismétlődő számokat, különösen a 11:11-et, 222-t, 333-at. Ezek az “angyali számok” azt jelzik, hogy a spirituális vonzás működésbe lépett, és szerelmed megjelenése már a küszöbön áll.

  2. Egyre több tartalmat olvasol szerelmi témában. Vonzod a romantikus filmeket, dalokat, könyveket – ez azért van, mert az angyalok így hangolnak rá a szerelem frekvenciájára.

  3. Hirtelen motivációt érzel, hogy fejleszd magad. Úgy érzed, meg kell valósítanod álmaidat, kihoznod magadból a legtöbbet. Ez azért van, mert lelked mélyén már tudod: azért jöttél, hogy teljes, boldog életet élj – amit igaz szerelmed oldalán fogsz átélni.

Íme egy ima, amely segít ráhangolódnod a kozmikus szerelem rezgéseire:

“Drága Angyalaim!

Nyissátok meg a szívem, hogy befogadhassam azt a csodálatos szerelmet, amit nekem szánt a világegyetem! Vezessétek hozzám a lelki társam, akivel egymás tükrei és támaszai lehetünk! Engedjétek meg, hogy felismerjem, és bátran szerethessem őt! Köszönöm a segítségeteket,

Ámen.”

Angyali áldásom kísérjen utadon, kedves Olvasóm! A következő időszakban a szerelem energiája hatja majd át az életed. Elhárulnak az akadályok, elillan a félelem – csak a tiszta, örömteli érzés marad. Nyitott szívvel várj a nagy találkozásra, mert bármelyik pillanatban megtörténhet! Addig is szeresd és becsüld önmagad – mert a legfontosabb kapcsolatod mindig Önmagaddal lesz!

Érezd, hogy az egész Univerzum támogat Téged! Hamarosan te is megtapasztalod, milyen az, amikor két lélek hazatalál.

Oszd meg ezt az üzenetet azokkal, akiknek szintén szüksége lehet egy kis égi bátorításra a szerelemhez! Hadd tudják meg ők is: csodálatos szerelem vár rájuk, ha bíznak az angyalok vezetésében!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/