3 csillagjegy, akiknek a legpontosabb a megérzése, és akik mindig bátran bízhatnak benne!

3 csillagjegy, akiknek a legpontosabb a megérzése, és akik mindig bátran bízhatnak benne!

Vannak azok az emberek, akik egyszerűen zsigerből megéreznek olyan dolgokat, amikről másoknak még csak lövésük sincs. Képesek könnyen kiismerni bárkit és átlátni az embereken. Őket nem egyszerű átvágni és jobb, ha őszinték vagyunk velük, mert megjátszással náluk semmit nem tudunk elérni.

Bizonyos csillagjegyekre hatványozottan is igazak ezek a jellemzők. Lássuk, melyek ezek a jegyek! Te közöttük vagy?

Nyilas- a tudatos intuitív

A Nyilasok nagyon higgadtan tudnak egy problémához, egy kérdéskörhöz hozzáállni. Ha úgy döntenek, hogy egy dologra igenis osztatlan figyelmet és időt szánnak, azt semmi gond nélkül képesek jól kezelni, megoldani. Nagyon jól el tudnak lazulni és képesek arra, hogy ilyenkor a bensőjükbe tekintve megtalálják egy adott helyzetre a megfelelő választ. Ilyenkor nagyon is hatékonyan tudnak működni és ehhez mindössze csak tudatossá kell válniuk. Ha valamit nem tudnak azonnal megoldani vagy átlátni, akkor elnapolják a dolgot, de semmiképpen nem adják fel. Úgy gondolják, hogy előbb vagy utóbb, de rálelnek arra, amit keresnek. Lehet éppen csak egy alvás szükségeltetik hozzá.

Skorpió – aki előtt nincs titok

A Skorpiók nagyon éberek. Nem rendelkeznek előítélettel, hiszen ugyanannyira hajlamosak meglátni másban a jót, mint a rosszat. Ennek ellenére nem javasolt megkísérelni átejteni vagy elterelni őket, hiszen nagyon könnyedén átlátnak a szitán. Nem adják könnyen a bizalmukat, de ha valaki kiérdemli azt, annak valódi értéke van. Ha nem teljesen nyilvánvaló egy füllentés vagy hazugság, a Skorpió olyan ügyesesen, rezzenéstelen arccal képes csavarni a szavakat, hogy végül megszerzi a szükséges információt. Úgy, hogy a másik fél észre sem veszi, hogy önmagát leplezi le előtte.

Halak – az érzékenység megtestesítője

A Halak veleszületett intuitív csillagjegy. Olyan típus, aki sosem gondolkozik azon, hogy a szívére vagy az eszére hallgasson. A megérzései és a szíve szava számára a legfontosabb üzenet, amit mindig, minden körülmények között követ. Szívesen mélyed el gondolataiba és vonul el a spiritualitás világába. Rendkívül fürkésző szemmel tekint a világra, ami mögött teljes bizonyossággal hiszi, hogy számos egyéb dimenzió is létezik. Az embereknek sokkal inkább a bensőjét figyeli, mint a felszínét. Könnyen megérzi mások lelki állapotát és hangolódni is képes rá.


FORRÁS:https://www.tudasfaja.com/3-csillagjegy-akiknek-a-legpontosabb-a-megerzese-es-akik-mindig-batran-bizhatnak-benne/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL