3 egyszerű lépés, mellyel kiválóan működtetheted a Vonzás Törvényét

A Vonzás törvénye egy olyan hatalmas erő, mint a gravitáció. Mindig működik, akár tudatában vagy, akár nem. Elvei szerint „hasonló a hasonlót vonz” – pozitív (vagy negatív) gondolataid, szavaid, cselekedeteid különböző formában visszatérnek hozzád. Most végigvezetünk a törvény folyamatán, és megmutatjuk, hogyan használd, hogy azt az életet teremtsd meg magadnak, amire igazán vágysz.

Ahogy a világ fizikai anyagból áll, ez pedig energiából. Bármi, ami történt vagy történik a világban, különböző formában bevonzódik. Nem tűnik mindig helyesnek, de ahogy egyre többet tanulsz a Vonzás törvényéről, és arról, hogyan működik, elkezdheted megalkotni azt az életet, amire vágysz.  Egyszerűnek és magától értetődőnek tűnik, ugye? Még így is sok ember tanulja, értelmezi, és próbálja alkalmazni, mégis vannak problémáik.

Ezzel a 3 egyszerű lépéssel, profin használhatod a Vonzás Törvényét

1. lépés: Kérj

Sok ember számára ismerős ez a mondat: „Kérj, Higgy, Kapj”. Ez az első lépés a Vonzás Törvényében, és a kérés nagyon fontos, de nem ez az egyetlen része. Mielőtt kérnél, győződj meg róla, hogy mit is kívánsz igazán. Kezdésnek, adj magadnak időt, ülj le egyedül, csendben, és gondolkodj el az életedről. Hagyd szárnyalni az ötleteidet, és kérdezd meg magadtól:
„Mik az álmaim”?
„Mik a vágyaim”?
„Mik a szükségleteim”?
„Hova tartok”?
„Mit szeretek csinálni”?
„Mi szórakoztat”?

Engedd meg magadnak, hogy kinyílj, álmodozz és vizualizálj, mint egy gyerek. A gyerekek elhiszik, hogy bármit meg tudnak csinálni, és azt is, hogy jól teszik azt. Néhányan hajlamosak vagyunk ezt az érzést elveszíteni, ahogy idősebbek leszünk, ezért sorozatos hibákat követünk el. A hibák az élet részei, és lehetővé teszik az elfogadást, a változást és a növekedést. Most azonban mindent megtehetsz, ami az eszedbe ötlik.

Végy egy darab papírt, és írj le bármit, ami eszedbe jut. Csak jó gondolatokat és érzéseket táplálj. A jó érzés a kulcsa ennek a folyamatnak. Ha az álmaid, csak egy kicsit ijesztenek meg, az még rendben van. Valójában ez jó dolog! Ez azt jelenti, a vizualizációd nagy, és lehetséges, hogy valóban el is érd azt. Ahogy elképzeled őket, egyre jobban és jobban érzed majd magad.
Ahhoz, hogy növeld a vizualizáció és a teremtés folyamatát, készíts egy táblát ehhez. Ez a gondolataidat tartalmazza, és fizikális formában is láthatod őket napközben. Meditálhatsz is, ha úgy gondolod. Meditálj 5-10 percet, ami segít kikapcsolódni és növelni az erőt. Ha egyszer eldöntötted, hogy mit kívánsz, fókuszálj rá és kérd. A kérés átalakítja az egész kívánság folyamatot, és megkezdi a létrehozást.

2. lépés: Higgy

A következő lépés, hogy elhiszed, amit kívánsz. Ezen a szinten már szándékosan elképzeled, hogy milyennek szeretnéd a dolgokat. Ezután, engedd meg magadnak, hogy el is hidd ezt az érzést. Megrendíthetetlen hitednek kell lenni, hogy amire vágysz, az megérkezik hozzád. Ahogy elképzeled, már tudod, hogy úton van hozzád. Az átmeneti idő miatt, a dolgok nem történnek meg azonnal. De ez rendben van így, maradj továbbra is pozitív. Néha a türelmetlenség és a kétség bekúszhat a folyamatba ezen a szinten, ami teljesen megfordítja a teremtést.

Ha hitben és pozitivitásban élsz, az továbbra is lehetővé teszi az áramlást feléd. Minden egyes nap töltsd fel magad reménnyel, hittel, erővel és szenvedéllyel afelé, ami jön – engedd el a kétséget, aggódást és félelmet. A tetteidet kösd össze a szándékaiddal és vágyaiddal, amelyek bevonzzák. A negatív érzelmek nem használnak, csak távol tartanak téged a folyamattól.

A második állomás az, hogy boldogan várj és élvezd az utazást. Igen, ez általában tetteket követel – de végeredményben ez a Vonzás Törvénye! Tudod, hogy helyesen cselekszel, és ez összeköttetésben áll a kívánságoddal, hallgatsz a megérzéseidre és követed őket. Lépéseket kell tenned, amelyek arra ösztönöznek, hogy vágyaid megvalósuljanak. Ezen a szinten fontos, hogy megtartsd a szenvedélyes áramlást, de ne vidd túlzásba. Élj a pillanatnak. Légy a jelenben, bízz és higgy a folyamatban. Ha jelen vagy, akkor kapcsolatban vagy mindazzal, ami körülvesz, és felismered a lehetőséget, amely megengedi, hogy előrehaladj.

3. lépés: Kapj

Mikor elérsz ehhez az állomáshoz, gratulálj magadnak és ünnepelj! Megérdemled! Ez az izgalom segíti a kinyilvánítási folyamatot, hogy teljesen megvalósuljon, lehetséges, hogy felgyorsul és felülmúlja várakozásodat. Folytasd a pozitív gondolkodást, vetítsd ki, sugározd vissza azt az erőt, ami mindig is benned volt. Elérheted a sikert, úgy, ahogy ezeket az elveket alkalmazod. Emlékezz, ez nem valami, amit aktiváltál, ugyanis tudatában vagy, ezen dolgoztál egész idő alatt. Most már tudod, hogy kell alkalmazni a Vonzás törvényét. Minden gondolat, szó, cselekedet formája Isten és az Univerzum társteremtésének. Meg van a végtelen erőd a teremtéshez. Tudatosan dolgozni a Vonzás Törvényével, sikert hozhat azzal kapcsolatban is, amelyet korábban lehetetlennek gondoltál. Az, hogy minden létezik, Istenben és az Univerzumban található, de a képesség, hogy bevonzd, benned van!

Mindennap folytasd ezt és érezd a pozitív energiát és az energiaáramlást, így egy olyan állapotban élhetsz, amely lehetővé teszi a befogadást. Ez a folyamatos állapot a siker.

A folyamat befejeződött. Élvezd a termést!

http://www.noiportal.hu Ferenczi Dóra


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


 

Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL