3 Feng shui tipp a több szenvedélyért és nyugalomért a hálóban

A hálószoba változatlanul az a hely, ahol a legtöbb intim pillanatot töltjük, illetve nyugalomba helyezzük magunkat, ezért annak megjelenése, hangulata szeretetre és megértésre kell, hogy csábítson minket. Íme, néhány alapvető Feng shui elem, amely segít újjáéleszteni a közöttetek levő szenvedélyt és újjáépíteni az intim kapcsolatot, ha az netán ellankadt.

Feng shui színek a hálóban

A piros a szenvedély színe, mely képes a gondolatainkat pajzán irányba terelni, ám jó, ha vigyázol vele, mert nagy mennyiségben feszültséget, fáradtságot okoz. A Feng Shui elvei szerint a sárga, a narancssárga és a vöröses tónusok alkalmasak leginkább a párok közötti intimitás felizzításához, de néhány arany árnyalatú kiegészítő még teljesebbé teszi a légkört. Ezek az árnyalatok a nap melegére emlékeztetnek, továbbá a két ember közötti szerelemre és szenvedélyre, melyet a keleti filozófiában gyakran a nap meleg fényéhez hasonlítanak.

Az ágy elhelyezkedése

Ha szükséges, használj egy iránytűt, hogy pontosan kideríthesd, melyik az északra néző fal a hálóban, ugyanis itt kell elhelyezni az ágyat. Fontos, hogy az ne legyen az ablak alatt, és nem „nézhet” az ajtó irányába sem, ugyanis az energia könnyen kiszivároghat ezeken a nyílászárókon. A legjobb megoldás, ha a hálószoba központi bútordarabja maga az ágy, melynek két oldalán két éjjeliszekrény és két lámpa, vagy gyertyatartó van elhelyezve. Fontos: soha nem elég egyetlen éjjeliszekrény, vagy éjjeli lámpa, mert az a magányt szimbolizálja. Ha nincs kettő, akkor inkább egy se legyen! Ha a hálóban tükröt is szeretnél tartani, akkor ügyelj arra, hogy soha ne az ágyat tükrözze, mert szétszórja a közöttetek lévő pozitív rezgéseket.

Néhány trükk a kényelemért és az érzékiségért

– Tüntesd el a hálószobából a TV-t vagy a számítógépet;
– A háló valóban csak az alvást és a meghitt perceket szolgálja, így távolítsd el a kevésbé fontos tárgyakat, és teremts minél több szabad teret az ágy körül;
– Tegyél az ágy közelébe egy rózsaszín kvarcból készített dísztárgyat, mivel ez a kő sokszorosítja a szenvedélyt és a vágyat;
– Frissítsd a szoba légterét egy csokor virággal;
– Használj aromalámpát, melybe olyan virágeszenciákat csepegtetsz, melyek serkentik a szenvedélyt. Ilyenek például a pacsuli, a szenvedély virága, vagy a vanília.

http://noiportal.hu/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
GONDOLATOK FACEBOOK OLDAL

Kedvenc blogunk amit gyakran olvasunk:
BOUVET BLOG

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!

http://alternativegeszseg.hu/