3 ima a testi-lelki egészségért

3 ima a testi-lelki egészségért

Az élet szentsége
A szentség nem valami furcsa ősi ideál.  A szentség értelemteljesség.  A szentség az egység megtapasztalása, az élet azonosságának megtapasztalása.  Az egészség az a szentség átélt tapasztalatával való megújuló kapcsolat.  Az egészség,  a teljesség és a szentség testvérek.  Az egészség szentsége megerősíti a teljességet,  ahogy a teljesség szentsége megerősíti az egészséget.  Csak így lehet a mennyországot lehozni a földre,  és a földet a mennyországba emelni.

Az ember térdelve ismeri fel az ő valódi termetét,  a Teremtő és a teremtmény közötti végtelen távolságot,  amit egyedül imára kulcsolt kézzel,  szeretetre nyitott szívvel tud lerövidíteni.

A most bemutatott 3 erőteljes imát beilleszthetjük napi imarendünkbe:

Ima a gyógyulásért


Kérlek megbocsátó, hatalmas, Igazságos Isten, bocsásd meg bűneimet! Kérlek, gyógyítsd meg lelkemet! Betegségemhez adj erőt és akaratot, hogy újra egészséges lehessek, és tiszta lélekkel, erős, szerető szívvel, bátran viseljem földi életem! Ámen!

Ima a testi-lelki egészségért


Erő Istene, Védelmező Isten, Te, ki az életet a születéssel és a halállal összetartó kötés vagy, Te, ki a Testek megalkotójaként a megnyilvánulás világának anyagba strukturált energiája, mindenütt jelenvalóságoddal a teremtett univerzumok burka vagy. Gyógyítsd meg minden betegségem, óvd meg lelkem templomát, hogy hosszú életem során bűntelen, megtisztult szívvel imádhassalak téged, földi létem megjutalmazóját! Ámen!

Ima


Szenvedéstől elfordító, Engesztelhető, Jóságos Isten, kinek köszönhetem sorsom méltányosságát! 
Hálás vagyok, hogy tiszta szívvel, erős lélekkel, szent törvényeid megtartásával élem életem, kiérdemelve kegyelmed, megbocsátásod földi létem gyarlóságaiért. 


Engedj még közelebb magadhoz, hogy a legparányibb lényben is imádhassalak, szerethesselek, tisztelhesselek!  Ámen! 

Késmárki László:Angyali imák és kéztartások Ankh Kiadó 2015.


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL