3 jel, ami arra utal, hogy valaki erős hatással van a lelkedre

A lelki kötelékeink nagyon erős hatással vannak a mostani életünkre, a jelenünkre hatással van az előző életeink összes tapasztalata. Lelki életünk, és emberi kapcsolataink alakulását előző kapcsolataink befolyásolják.

Nézzük, milyen jelei lehetnek annak, ha valakivel nagyon erős lelki kapcsolatban állsz, és az illető fontos hatással van a lelkedre!

1.Megmagyarázhatatlan érzések

Időnként furcsa érzések kerítenek hatalmukba, sokszor érzed magad megmagyarázhatatlanul gyengének, rosszkedvűnek, olyan mintha, valami idegen energia uralná az életed. Ha gyakran érzed magad így, akkor lehetséges, hogy egy olyan személy avatkozott be az életedbe, aki már nem él, de mégis nagyon sokszor hiányzik.

2.Gyakran álmodsz egy bizonyos személlyel

Ha egy bizonyos személlyel fontos lelki kötelék van köztetek, és a valóságban nem álltok semmilyen kapcsolatban, akkor gyakran álmodban kapcsolódik össze a lelketek. Minél gyakrabban gondolsz egy személyre, annál gyakrabban fogsz álmodni róla. Spirituális kapcsolat lehet köztetek, akár üzenetet is kaphatsz tőle, anélkül, hogy a valódi térben lenne bármilyen kapcsolat is köztetek.

3.Szinkronban történnek az események

Biztosan veled is előfordult már, hogy több esemény szinkronban történik az életedben, pl. a legjobb barátoddal egyszerre iratkoztok be ugyanarra a tanfolyamra. Ez azt jelenti, hogy a tudatalattink segítségünkre van a döntéseink meghozatalában. Úgy irányítja az életünket, hogy minél jobban tudjunk dönteni. Ha valaki lelkileg hiányzik az életünkből, akkor úgy fognak alakulni a dolgaink, hogy egymásra találjunk.

tudasfaja.com


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL