3 társ, akire egész életünkben vágyunk. Te megtaláltad már őket?

Az emberi kapcsolatok vitathatatlanul fontos részét képezik életünknek. Társas kapcsolatainkat illetve azt, ahogyan magunkat látjuk és másokat kezelünk ezekben a kapcsolatokban, meghatározzák azok a tapasztalatok, melyek életünk során értek bennünket.

Természetesen vannak az ember életének érzékenyebb és kevésbé érzékeny periódusai. Abban szinte minden pszichológus egyet ért, hogy a gyerekkor, azon belül is az első 3-5 év meghatározó időszak. Ezekben a korai években tanulunk a legtöbbet szeretetről, bizalomról.

Ezért a szülők és a bölcsődék nagyon fontos szerepet játszanak környezetünkhöz és társadalmunkhoz való hozzáállásunkban. A következő igen érzékeny időszak a fiatal felnőttkor (14-21) ahol a gyermekkort hátrahagyva, először ismerkedünk meg a nagyvilág kihívásaival, míg személyiségünk teljesen ki nem alakul.

Életünk során számos kapcsolatot alakítunk ki, melyek közül jó esetben családi kötelékeink nyújtják a legnagyobb biztonságot és szabadságot. Barátságaink és szerelmi kapcsolataink életünk során sokfélék lehetnek. Ezért szeretnénk bemutatni azokat az embereket, akiket mindenáron meg kell találnunk.

1) Lelki társ

A lelki társunkkal minden szinten passzolunk. Mindig biztonságban és kényelemben érezzük magunkat társaságában. Természetesen a vele való kapcsolatban is vannak harcok, hisz ez elkerülhetetlen, de ezekre olyan megoldást találtok, ami erősíti kötelékeiteket.

Bármennyi időt töltötök is egymás nélkül, ha újra találkoztok szinte ugyanonnan folytathatjátok a beszélgetést, ahol egykor abbahagytátok… Találkozásotok pillanatában érezhető, hogy összetartoztok.

Talán előző életeitek során már találkoztatok, talán ugyan annak a léleknek egy-egy darabja vagytok, ki tudja…. A közhídelemmel ellentétben, lelki társunk nem feltétlenül ellenkező nemű és a vele való kapcsolat sem feltétlenül romantikus természetű…

 2. A tükörkép

Az a személy, aki tükröt tart elénk, tehát őszintén beszél arról, ahogy életünket éljünk igen fontos társunk. Sokszor azt is figyelmen kívül hagyják, ha szavaikkal megbántanak minket, mert a kimondott igazságot mindennél többre tartják. Ettől még nem bunkó fráter, sőt.

Néha pontosan erre van szükség ahhoz, hogy az ember igazán egyenesben maradhasson. Sőt, nem ritkán te is hasonló szerepet töltesz be az ő életében, így kapcsolatotok természetéből adódóan szükségetek van egymásra.

Persze sokszor vitatkozhatok és talán eltérően is gondolkodtok bizonyos dolgokról, de nagyra tartjátok és elfogadjátok egymás véleményét, hiszen ez barátságotok legszilárdabb alapja.

3) Őrző

Az őrzőnk voltaképpen mentorunk, tanárunk, vezetőnk egy személyben. Inspirálnak, bátorítanak és segítenek bennünket utunk során. Ők húznak ki a bajból, állítanak talpra a depresszióból, ha magunktól nem sikerülne. Őrzőnk lehet valamelyik családtagunk, esetleg tanárunk, vagy edzőnk/jógaoktatónk/mesterünk.

Bizonyos esetekben őrzőnk olyan személy is lehet, aki már nincs is életben. Gondolunk itt olyan gondolkodókra és filozófusokra, akiknek gondolatai átsegítenek életünk sötétebb pillanatian. (Például: Jézus, Buddha, Einstein, Ghandi stb.)

Az őrző szerepe öröklődik az évek során. Sokszor a család egy bölcs tagjától – akire felnéztünk és akinek tanácsait fontolóra vettük – egy kevésbé személyes, sokkal inkább filozófiai, könnyedén idealizálható személy felé fordulunk.

Nagyon fontos, hogy sose idealizáljuk élő személyeket, próbáljuk meg őket emberi mivoltukban, erényeik és hibáik teljességében látni. Az, hogy mi találunk rá őrzőnkre szinte lényegtelen, hiszen életünkben betöltött szerepe számít igazán!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


A “Boldogság teremtése meditáció” segít boldogságot teremteni az életedbe, rezgésszint emelő meditációs, gyógyító zene. Eltávolítja az összes körülöttünk lévő negatív energiát, a tudatalatti akadályokat, megteremti a belső békét, gyógyulást, pozitív energiát hoz létre, enyhíti a stresszt és a depressziót. Vonzza a pozitív energiát, ellazítja a testet, elmét és a lelket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL