4 dolog, ami csak akkor történik meg, ha találkoztál a lelki társaddal

Kevés szebb dolog történhet egy ember életében annál, mint amikor összetalálkozik a lelki társával. Mintha egy egészen más világba cseppennél bele. Minden úgy jó, ahogy van: nem kell megfelelned semmilyen elvárásnak, szereti és élvezi azt az embert, aki vagy, pont úgy, ahogy vagy. Legszívesebben egy percre sem szakadnál el tőle, mert amikor együtt vagytok, a világ körülöttetek megszűnik létezni.

Amikor megtalálod a lelki társad, nem pusztán egy hozzád hasonló gondolkodású és beállítottságú emberrel találkozol. Ennél sokkal többről, két lélek különleges és tökéletes kapcsolatáról van szó. De mégis, miről ismered fel, ha VELE találkozol?

 

Összegyűjtöttük azt a 4 dolgot, amelyek csakis a lelki társak találkozásakor történnek meg.

1. Új perspektívák és új célok nyílnak meg előtted
A lelki társad ugyanis valamilyen szinten egyfajta vezető is, persze nem abban az értelemben, hogy megmondja neked mit és hogyan csinálj. Sokkal inkább abban az értelemben, hogy képes felnyitni a szemed, és mindig tud neked új és érdekes dolgokat mutatni. A találkozás hatására pedig egy olyan oldalad nyílhat meg, amit addig talán még nem is ismertél.

 

2. Folyamatosan motiváljátok egymást
Ha rátaláltál a lélektársadra, az bizony a többi emberhez való kapcsolatodat is befolyásolja. Hirtelen azt veszed észre, hogy sokkal közvetlenebb és kezdeményezőbb vagy másokkal. Nem csoda, hiszen támogat és elfogad téged, amitől te is sokkal bátrabban vágsz bele az ismeretlenbe.

3. Úgy érzed, sokkal könnyebben meg tudod oldani a problémáidat
A mindennapok megpróbáltatásai mellette már nem is tűnnek olyan vészesnek. Ami előtte még kihívást jelentett, azt most könnyedén meg tudod oldani, hiszen mindenben támogat téged. Közösen küzdeni és kompromisszumokat kötni nem minden pár képes. Az igaz szerelem viszont nem ismer akadályokat!

 

4. Az életed kalandos lesz
Amikor a lelkitársaddal vagy, soha nem aggódsz azon, hogy vajon mi lesz holnap. Sőt, minden nap új meglepetéseket tartogat. Nem érdekel, hogy mi fog történni, mert a jelenben vagy.

 

Amikor pedig reggel kinyitjátok a szemeteket, izgatottan néztek elébe az újabb napnak, mert ez egyben új lehetőségeket rejt számotokra, hogy újabb közös élményekkel gazdagodjatok. Nem féltek semmitől, ami jöhet, egyszerűen csak hálásak és boldogok vagytok attól, hogy vagytok egymásnak.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL