4 dolog, amit minden nőnek azonnal el kellene felejteni! TÉGED IS BELEÉRTVE!

4 dolog, amit minden nőnek azonnal el kellene felejteni! TÉGED IS BELEÉRTVE!

1. Ne sértegesd a másikat!

A nők egyik legveszélyesebb fegyvere a nyelvük. Könnyen kicsúszhat a te szádon is egy kellemetlen jelző. Pl:  Jaj, de kövér, vagy Nézd, hogy le van nőve a haja, és hasonlóak… Ne gondold, hogy jobban érzed magad, ha kimondsz sértő dolgokat. Intelligencia kérdése is, hogy a gondolataidat megtartod magadnak! Ne felejtsd el: ha nem tudsz semmi jót mondani, inkább ne szólalj meg!

2. Ne beszéld ki a másikat a háta mögött!

Főleg a barátnődről nem illik mindenféle dolgokat kinyilatkoztatni, esetleg a titkait másoknak is elmondani. Vigyázz, mert leggyakrabban ez teszi tönkre a barátságokat!

3. Szokj le a csúnya nézésről!

Amikor méricskéled a másikat, általában a szemed sarkából teszed. Sanda pillantásokat ejtesz. Nagyon rossz szokás! Ne lopva nézd a másikat, hanem nézz a szemébe, és egy kedves mosollyal indítsd a kontaktust. Figyeld meg: ő is visszamosolyog rád! Ha csak a szemed sarkából figyeled, ellenségként nézhet rád!

4. Ne versenyezz a többi nővel!

A nőkre jellemző, hogy ha meglátnak valakit – főleg egy ismeretlent – azonnal elkezdik összehasonlítani magukkal. EZ NEM JÓ! Nem vagyunk egyformák! Neked is a másiknak is vannak jó tulajdonságai, és nem lehetsz mindenben jobb a másiktól! Ahelyett, hogy versenyeznétek, segítsétek egymást! Hatványozottan igaz ez munkatársi viszonylatban Ne feledd, hogy a versengés rengeteg energiát elvesz tőled, így végeredményben Te jársz rosszul!

Igaz mennyivel békésebb és boldogabb lenne a világ, ha minden nő így viszonyulna a másikhoz! Mi a véleményed?

innen: http://elmenyorszag.com/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL