4 féle hasi zsír, mely rontja az alakod összképét – Így tudsz megszabadulni tőle

Amikor a hasadra rakódik le a felesleg, és sehogy sem akar onnan eltűnni, az felettébb dühítő. Ám jó, ha tudod, hogy többféle hasi zsír is létezik, ezért ahhoz, hogy elégesd, fontos felismerni a probléma meglétének fő okát. Tudd meg, melyik típusba tartozol, így könnyebb javítani a helyzeten!

Felfúvódott has

Az ilyen típusú hasi elhízást legtöbb esetben valamilyen élelmiszer okozza, amit a szervezeted sajnos nem tolerál. Ilyenek a vitaminokban vagy ásványi anyagokban kevésbé gazdag ételek, vagy éppen azok, amik allergiát váltanak ki. Általában olyan, mintha állapotos lennél.
Az első, amit tehetsz a változás érdekében, az a tisztító italok fogyasztása, amelyek kedvezően hatnak az emésztőrendszerre, így csökken a felfújódás. Mindössze elég annyi teendő, hogy kiegyensúlyozott étrendet állítasz be, alapesetben nem szükséges különösebb túlzott edzés.

A „lyukas gumiabroncs” jellegű has

Ez a típusú hasi elhízás akkor alakul ki, ha sokat ülsz egy helyben és egyáltalán nem mozogsz semmit. Emellett növeli a kialakulásának esélyét a túlzottan cukros élelmiszerek fogyasztása is.
Ha ilyen típusú hasi elhízással küszködsz, akkor csökkentsd az elfogyasztott alkohol és szénsavas üdítőitalok mennyiségét. A legjobb az lenne, ha teljesen felhagynál azzal, hogy naponta alkoholtartalmú italokat vagy szénsavas üdítőket fogyasztasz, illetve nassolsz. Kezdj el egészségesen táplálkozni, ez a legegyszerűbb módja, hogy megszabadulj a feleslegtől.

Alhasi elhízás

A has alsó tájékán történő elhízás akkor fordul elő, amikor egy helyben ülsz és általában ugyanazokat az élelmiszereket fogyasztod, nincs változatosság az étkezésedben. Ez a fajta hasi elhízás vékonyabb embereknél alakul ki, akik nem mozognak elég aktívan.
A legfontosabb ebben az esetben a mozgás és a kiegyensúlyozott étrend kombinálása, fogyassz egészséges italokat és facsart gyümölcsleveket, hogy csökkenteni tudd a hasi elhízást.

A stressz okozta hasi elhízás

A has lentebbi tájékán történő elhízás általában azoknál fordul elő, akik maximalisták, de azoknál is megjelenik, akiknek problémái vannak az emésztésükkel.
Az egyetlen megoldás az ilyen típusú hasi elhízásra, hogy ne hagyj ki egyetlen étkezést sem, és hagyj fel az egészségtelen ételek fogyasztásával, valamint felejtsd el a túlzott koffeintartalmú italok fogyasztását.

nopiortal.hu


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL