4 hatékony nagy energiájú teremtő módszer a százszoros teremtő napon, egyesítve a Telihold erejével

Újhold és Telihold idején csúcsosodnak ki a Hold hatásai. … az érzéseink és a gondolataink is százszoros teremtő erővel bírnak!

Ahogy minden anyagi dolog egy gondolat következményeként jön létre, úgy minden, ami a világunkat meghatározza, a mi teremtményünk. Tulajdonképpen azok a gondolataink határozzák meg valóságunkat, amelyekkel a mindennapokban gazdálkodunk. Fontos, hogy NE gondoljunk negatív dolgokra, ne legyenek negatív érzelmeink!

 

1.- Érzések

Érezd jól magad, és legyél hálás! Érezd magad úgy, mintha álmaid máris valósággá váltak volna. Legyél a legboldogabb ember ma a világon! A döntés a tiéd. És az igazi hatalmad abban rejlik, hogy irányítani tudod érzéseidet, mentesülve a külvilág történéseitől.

2.- Teremtés gondolatokkal

Törekedj pozitív gondolatokra. Képzeld el a sikert és a kívánt eredményeket! A pozitív gondolkodás lényege az, hogy minden helyzetben azt nézed, hogyan válhat magad és szeretteid javára!

 

3.- Adj határidőket!

Az álmodozást és a célok megvalósítását egy dolog választja el egymástól. Ez pedig a határidő. Ha nincs időpontod arra, amit el szeretnél érni, akkor bizony lehet, hogy a vágyad éppen sohanapján kiskedden fog megvalósulni. Olyan dátumot tűzz ki, amit hihetőnek tartasz!

 

4.- Használj megerősítéseket!

Az elgondolást vagy a képzetet még mindig lelki szemeid előtt tartva gondolatban tegyél valami nagyon pozitív megerősítő kijelentést magadnak (hangosan vagy csak magadban, ahogyan jólesik), mint például: “Egy csodálatos hétvégét töltök éppen a hegyekben. Micsoda gyönyörű vakáció!” vagy “Csodálatosan boldog kapcsolatom van ……….vel. Kezdjük tényleg megérteni egymást”.

 

A négy pont betartása segít abban, hogy felszabadítsuk teremtő erőinket, valóra váltsuk elképzeléseinket, felfedezzük valódi lehetőségeinket, és tudatosan alakítsuk a jövőnket.


 Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL