4 lelki társ típus, akikkel életed során előbb vagy utóbb találkozol

4 lelki társ típus, akikkel életed során előbb vagy utóbb találkozol!

Amikor a lelki társ kifejezést meghalljuk, önkéntelenül is arra a férfire vagy nőre gondolunk, aki mellett egy tökéletes párkapcsolatban megtapasztalhatjuk az örök boldogságot. Azonban a lelki társ nem kizárólag egy romantikus partner lehet, hanem bárki, aki az életünkben szerepet kap.

Az egyetlen közös a lelki társakban az, hogy rendkívüli hatással vannak ránk és az életünkre, és mindig fontos indokkal bukkannak fel, még ha nem túl sok időre is.

A következő 4 típussal előbb vagy utóbb te is találkozol az életed során:

1# AZ IDEGEN

Egy olyan személy, akivel teljesen random találkozol a buszon, egy buliban, egy boltban, stb. Amikor ezzel az emberrel útjaitok keresztezik egymást, úgy érzed, hogy már ezer éve ismered és nem is tudod megmagyarázni azt az intenzív rokonszenvet, amit érzel iránta, pedig csak éppen pár perce ismeritek egymást.

Habár nem építetek ki hosszan tartó kapcsolatot és talán el is válnak útjaitok rövidebb vagy valamivel hosszabb idő után, ezen szakasz alatt mindketten hasznos és életre szóló információkat és érzéseket osztotok meg egymással.

2# A BARÁT

Akire egész életedben szeretettel gondolsz, akkor is, ha nem vagytok mindennapi kapcsolatban egymással.

Ő az a személy, akivel órák hosszat képes vagy beszélgetni és nem unod el magad. Akivel megértitek egymást, akivel soha nem ítélkeztek és elfogadjátok egymás hibáit, döntéseit. Akivel segítitek egymást és önzetlenül fordultok egymás felé. Őt mondhatod a legjobb barátodnak.

3# A SZERELEM

Nem biztos, hogy ez az ember a párod, élettársad, házastársad, sőt, eléggé ritka, ha valaki a lelki társával él párkapcsolatban. Éppen ezért nagyon is értékes az ilyen kapcsolat.

Ez a személy lehet, hogy az első szerelmed volt, vagy egy kósza flört, akár egy kötöttségektől mentes affér. Viszont egy biztos, soha az életben nem fogod elfelejteni és soha senkire nem tudsz úgy gondolni, mint őrá, mert romantikus szinten ő mozgat(ott) meg téged a legjobban.

4# A MEGRÁZÓ

Ez a személy nem békésen sétál be az életed. Azért érkezik, hogy mindent a feje tetejére állítson, hogy felrázza a dolgokat. Kihívás elé állítja a hitrendszeredet, a hipotéziseidet, az elvárásaidat és hatására sok dolgot megkérdőjelezel, amit tudsz a világról.

Ez a kapcsolat lehet baráti, romantikus és egyéb jellegű is. Egy biztos, hogy ennek az embernek a hatására nem maradsz ugyanaz, aki voltál és a perspektívád is formálódni fog.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL