4 udvarias válasz, ami a leggonoszabb embereket is lefegyverezheti!

4 udvarias válasz, ami a leggonoszabb embereket is lefegyverezheti!

Nincs az az ember, aki képes lenne teljesen megőrizni a hidegvérét, ha alaptalanul, igazságtalanul megvádolnák, szidni kezdenék. Azonban az életben vannak olyan helyzetek, amikor érdemes megőrizni a nyugalmat, és csendesen, de határozottan vissza lehet verni a szóbeli agressziót.

Erre következzen most négy mondat, amely segít rendezni a konfliktust.

1. “Köszönöm”

Ha valaki udvariatlan veled szemben, neked nem kell úgy viselkedned. Éreztesd a “támadóval”, hogy te nem alacsonyodsz le az ő szintjére. Mond azt, hogy “köszönöm”, ettől egy szót sem tud szólni az agresszor, majd fordíts hátat és távozz emelt fővel.

2. “Igazad van”

Ezzel az egy mondattal szinte azonnal le tudod nyugtatni a támadót. Jobb, ha látszólag egyetértesz vele, és igazat adsz neki, hiszen így máris kivetted a kezéből a fegyvert, és ártalmatlanná tetted.

3. “Megsérted az érzéseimet”

Ha neked esik valaki, akkor közöld vele, hogy a megjegyzései sértőek rád nézve. Ezzel bűntudatot keltesz az illetőben, így nagy az esélye, hogy abbahagyja a támadást, és megpróbál más hangnemben beszélni veled. És legközelebb már nagyobb tisztelettel fog viszonyulni hozzád.

4. “Neked mindig valami negatív megjegyzést kell tenned rám?”

Ha valaki folyamatosan beszól neked, megjegyzéseket tesz rád, egyszerűen fordulj oda hozzá, nyugodt, őszinte hangnemben kérdezd meg, hogy miért csinálja ezt, miért jön mindig valami negatívummal, ha rólad van szó. A legtöbb ember ért a szép szóból, és leáll.


FORRÁS: http://filantropikum.com/4-udvarias-valasz-ami-a-leggonoszabb-embereket-is-lefegyverezheti/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL