5 csillagjegy, melynek női szülöttei mindent elérnek, amit csak akarnak!

Az asztrológusok szerint van 5 olyan csillagjegy, amelynek női szülöttei mindent elérnek amit csak akarnak.

1. Bak

A bak csillagjegyben született nő elegáns, szép az idő múlásával pedig egyre szebb lesz. Szereti, ha csodálják, szenved, ha nem figyelnek fel rá. A bak jegy női szülötte általában olyan munkát végez, ahol magas pozíciót tölt be. Azokat az embereket kedveli akik sikeresek és mindent megtesz azért, hogy ő is közéjük tartozzon. A bak jegyben született nő racionális és praktikus, szereti a szabad életet mert csak saját magában látja a biztos jövőt. Sikerül is neki minden, mert ambiciózus.

2. Kos

A kos jegyében született nő energikus és kitartó. Az ő hangja elhallatszik mindenhová, ő mesél, kér és állít. Mindig aktív, mindég mozgásban van. Intelligens és önálló mindig tudja mit akar. Nem tud arra várni, hogy felajánljanak számára valamit, ha akar valamit azt meg is szerzi. Erős nő, önálló tud magára vigyázni, nem engedi meg másnak, hogy törődjön vele. A kos jegyében született nő sohasem fáradt, nem panaszkodik és nem ejt egyetlen könnycseppet sem. Nem bízik senkiben mindent ő végez, azt gondolja, hogy ő mindent hamarabb elvégez és az amit tesz minőségi is. Ezért ő mindent jókedvvel és akaraterővel kezd el és hisz abban, hogy minden sikerülni fog neki.

3. Vízöntő

A vízöntő jegyében született nő lelkiismeretes és dolgos, öröm őt csodálni amikor dolgozik, mindent a saját kezével végez, de nem tolerálja a túlságosan nagy fegyelmet. Önálló, mindenre úgy reagál, ahogy az szerinte helyes, mindent lelkiismeretesen sikerül elérnie. Kitartó nem adja fel, ha elindul egy úton akkor végig is járja azt. Mindig kellemes érzés vele beszélgetni, soha nem erőszakolja másra a saját véleményét és nem tolerálja ezt más emberek részéről sem. Ha olyan emberrel találkozik aki figyelmezteti őt a szabad életére akkor azzal az emberrel megszakítja a kapcsolatot.

4. Oroszlán

Az oroszlán jegyében született nő, királynő a hölgyek között. Mindig körbe van véve olyan emberekkel akik csodálják őt, ő mindig vonzó, elegáns, szép és büszke. Mindenhol felhívja magára a figyelmet, benne sohasem látunk semmilyen vulgáris dolgot. Az oroszlán jegyében született nő talpraesett, intelligens bármilyen témáról el lehet beszélgetni vele. Jó partner a komoly témák megbeszélésében, de pletykálni is lehet vele. Ezektől a tulajdonságoktól lesz egyedi és karizmatikus. Ebben a csillagjegyben született nők többsége kreatív foglalkozást választ magának.

5. Skorpió

Egy skorpió nőnek erős a karaktere és a mentalitása is, nagyon bátor. Mindent amibe belekezd határozottan és bátran csinál, tele van életkedvvel és mindig szüksége van arra, hogy konstruktív elfoglaltsága legyen. A skorpió nő határozott és mindig tudja mit akar. Bátran belemegy kalandokba, veszélyes helyzetekbe és utazásokba, olyan dolgokba ahol sok kihívással kell megküzdenie. Ha a sors elbánik vele, ettől ő csak még erősebb lesz.
Nagyon erős nő, képtelenség öt eltiporni, ha mégis ez előfordul akkor hamar talpraáll és ismét előről kezdi az egész dolgot.


FORRÁS: https://ketkes.com/5-csillagjegy-melynek-noi-szulottei-mindent-elernek-amit-csak-akarnak/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL